21 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 08:36

Κυκλοφορία νέου Windows Phone αλλά με την δική σου χρηματοδότηση

Windows Phone: Όπως έχουμε προαναφέρει, τα Windows 10 Mobile δεν θα λαμβάνουν τίποτα άλλο πέρα από διορθώσεις σφαλμάτων και μικρές βελτιώσεις τους επόμενους μήνες αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για να εγκαταλείψει η Trekstor την προσπάθεια.

Μετά την ανακοίνωση του WinPhone 5.0 στην έκθεση IFA 2017 η  εταιρεία σχεδιάζει τώρα να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή, αλλά χρειάζεται πάντα την υποστήριξη του κοινού.

Επομένως, η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει μια εκστρατεία με σκοπό την συγκέντρωση 500.000 ευρώ. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη πράξη και επειδή η εταιρεία αντιλαμβάνεται το μέγεθος δυσκολίας σκοπεύει να προσφέρει ανταμοιβή σε όσους επιθυμούν να δωρίσουν  για την νέα συσκευή.

Αρχικά, οι υποστηρικτές θα λάβουν το WinPhone 5.0 σε ειδική τιμή μόλις 209 ευρώ αντί για 249 (αρχική του τιμή). Όπως και να έχει, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν απομείνει πολλοί ακόμα υποστηρικτές των Windows phone και πόσο μάλλον που θα προθυμοποιηθούν να δωρίσουν λεφτά για να αναγέννηση τους.

Οι προδιαγραφές του τηλεφώνου δεν είναι πολύ πειστικές. Η συσκευή διαθέτει οθόνη IPS 5,0 ιντσών με ανάλυση 1270×720 και προστατεύεται από επίστρωση Gorilla Glass 3, το οποίο είναι ήδη δύο γενιές πίσω από τις υπάρχοντες ναυαρχίδες όπως το Samsung Galaxy S8. Όσο για τον επεξεργαστή, διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 617 mid-range που συνδυάζεται με 3GB RAM και 32GB αποθήκευσης.

Επίσης, προσφέρει μια κάμερα 13-megapixel καθώς και μια μη αφαιρούμενη μπαταρία 2250 mAh με διάρκεια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Φυσικά, για τους οπαδούς των Windows Phone, βλέποντας την υποστήριξη από σχεδόν κάθε εταιρεία είναι ενθαρρυντικό, αλλά δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης της πλατφόρμας, ακόμα και αν επιτευχθεί ο στόχος των 500.000 ευρώ, είναι ακόμα αδύνατο να πιστέψουμε ότι το τηλέφωνο θα αποτελέσει επιτυχία.

 secnews.gr

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr