23 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 20:24

Τη Δευτέρα μαζεύουμε κασκόλ και τρόφιμα για τους άστεγους στο ΑΠΘ

Την ερχόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη «μαζεύουμε κασκόλ και τρόφιμα για τους άστεγους στο ΑΠΘ». Τη δράση διοργανώνουν η μη κυβερνητική οργάνωση ethelon σε συνεργασία με τις ΜΚΟ iSea, Lions και Knit2lead.

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) θέλοντας να προωθήσουμε τον εθελοντισμό και να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, θα συλλέξουμε κασκόλ και τρόφιμα με σκοπό να τα δώσουμε στους άστεγους της πόλης» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9» η υπεύθυνη εθελοντών της ethelon, Σήλια Σοφιανού.

Τα μέλη της ethelon θα βρίσκονται στην κεντρική είσοδο της Φοιτητικής Λέσχης και στο κυλικείο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ, την Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου από τις 12.30 έως τις 16:00, σε μία δράση αλληλεγγύης και στήριξης όσων έχουν ανάγκη τις κρύες μέρες του χειμώνα και θα παραλαμβάνουν κασκόλ και τρόφιμα.

Η ομάδα Knit2lead από τις 15:00 έως τις 16:00 στον ίδιο χώρο θα δείξει τον τρόπο κατασκευής κασκόλ από μπλούζες.

Η οργάνωση ethelon δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των μη κυβερνητικών οργανώσεων Volunteers4Greece και GloVo-Global Volunteer Platform με στόχο την προώθηση του εθελοντισμού.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]