23 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 18:59

Αμφίπολη - Ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην Αμφίπολη όταν ο Αμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα seleo.gr, ο δήμαρχος της περιοχής Κ.Μελίτος που εκείνη την στιγμή ήταν παρών σε έργα που πραγματοποιούνταν στο δρόμο που οδηγεί στον τύμβο, ο οποίος ήταν κλειστός, είδε έκπληκτος ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συνοδεύουν τον αξιωματούχο.

Ο κ. Μελίτος έδωσε εντολή στο γκρέιντερ που έσκαβε να συνεχίσει κανονικά τις εργασίες του, κρατώντας έτσι αποκλεισμένο το δρόμο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, χρειάστηκε να παρέμβει ο κ. Τζιτζικώστας ζητώντας από τον δήμαρχο να δείξει κατανόηση και να αποσύρει το μηχάνημα από το δρόμο για να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης και να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά.

Ο δήμαρχος της Αμφίπολης στο enikos.gr για τον Αμερικανό πρέσβη

Ενοχλημένος για το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αμφίπολης Κωνσταντίνος Μελίτος μιλώντας στο enikos.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα.

O Αμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά ωστόσο στην περιοχή βρίσκονταν σε εξέλιξη προγραμματισμένες εργασίες στο αγροτικό δίκτυο και ο δρόμος που οδηγούσε στο σημείο, ήταν κλειστός.

«Δεν είχα ενημερωθεί για την επίσκεψη του πρέσβη. Ο δρόμος ήταν κλειστός για λόγους ασφαλείας» υποστήριξε ο δήμαρχος Αμφίπολης στο enikos.gr.

O κ. Μελίτος επεσήμανε ότι τελικά το μηχάνημα που έκλεινε το δρόμο απομακρύνθηκε προκειμένου να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης, δεν έκρυψε ωστόσο τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε για την επίσκεψη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δυνατό να μην ενημερώνομαι για τις επισκέψεις, ειδικά σε έναν χώρο που γίνονται εργασίες. Την επόμενη φορά που δεν θα ενημερωθώ θα κλείσω σκόπιμα το δρόμο. Σχεδιάζουμε επίσης να τοποθετήσουμε μπάρες ασφαλείας στο σημείο».

enikos.gr

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]