06 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2016 09:57

Θεσσαλονίκη: Οι σημερινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 9:00 το ''Δίκτυο 50 φορέων ενάντια στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας'' καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης ως ένδειξη συμπαράστασης στα 24 άτομα που δικάζονται για υπόθεση του 2011 και οι οποίοι είναι αντίθετοι στην κατασκευή του χώρου δίπλα στο ΤΙΤΑΝ.

Στις 18:00 στην Καμάρα, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και μέλη φοιτητικών παρατάξεων θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πέντες φοιτητές που έχουν συλληφθεί και αναμένεται να εκδοθούν στην Ιταλία - η υπόθεση βρίσκεται στο Εφετείο -  προκειμένου να δικαστούν για επεισόδια κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Μιλάνο την πρωτομαγιά με αφορμή τα εγκαίνια της EXPO 2015. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τέλος, στις 21:00, το Σωματείο Σερβιτόρων και Μαγείρων Θεσσαλονίκης καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πολιτιστικό κέντρο ''Ανατολία'' στο Cafe Γέφυρα, στην οδό Μόδη 1 στο κέντρο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις εργαζομένων και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.
 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]