21 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 17:10

Μενίδι: Νεκρός 40χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο

Τραγικές συνέπειες φαίνεται πως είχε η σημερινή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, 

ένας άντρας ηλικίας 40 ετών ανασύρθηκε νεκρός από το αυτοκίνητό του, σε πλημμυρισμένο δρόμο στο Μενίδι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και η μητέρα του, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Μαυροπηγής στο Μενίδι, ενώ όπως αναφέρει η πυροσβεστική ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο άντρας παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του και όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ήδη νεκρός. Η μητέρα του, ηλικίας 70 ετών, διακομίσθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Το Μενίδι ήταν από τις περιοχές της Αττικής που χτυπήθηκε περισσότερο από την σημερινή κακοκαιρία. Από το πρωί, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λασπωμένους χειμάρρους, ενώ τα νερά κατέβαιναν με ορμή, παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους. Στις φωτογραφίες αποτυπώνεται το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισαν κάτοικοι και περαστικοί, ενώ όπως καταγγέλλουν δεν είναι η πρώτη φορά που ζουν κάτι τέτοιο στην πόλη.

 

 

protothema.gr

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr