25 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 12:00

Ο καλύτερος τρόπος να διαβάσεις (και να μοιραστείς) περισσότερα βιβλία το 2020

Αν ανήκεις σε εκείνους που μπορούν να περάσουν ώρες διαβάζοντας βιβλία, τότε κάθε νέα χρονιά φέρνει για σένα καινούριες προκλήσεις.

Να διαβάσεις περισσότερα βιβλία, να μην αγοράσεις καινούρια αφού έχεις ήδη τόσα που περιμένουν στη βιβλιοθήκη σου (δύσκολο), να διαβάσεις όσα έχεις πρώτα στη λίστα σου, να γραφτείς σε μια βιβλιοφιλική λέσχη, να ακολουθείς περισσότερα βιβλιοφιλικά sites (εύκολο).

Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι βιβλιόφιλοι (εκτός από τα βιβλία) είναι το να συζητούν γι’ αυτά. Και τι καλύτερο, από το να έχεις κοινές προτιμήσεις με τους φίλους σου και να περνάς ώρες αναλύοντας τους αγαπημένους σας χαρακτήρες;

Φέτος, δοκίμασε να θέσεις έναν φιλόδοξο στόχο. Διάλεξε τρία πρόσωπα με τα οποία οι προτιμήσεις σας συγκλίνουν και πρότεινε στο καθένα από αυτά τρία βιβλία. Ένα βιβλίο που θεωρείς κλασικό και αγαπημένο, ένα κανούριο που σε ενθουσίασε και ένα βιβλίο που αφορά κάποιο χόμπι τους- η φιλοσοφία της γιόγκα, συνταγές μαγειρικής, οι καλύτερες στιγμές της μόδας.

Μετά, ζήτησε από τους εκείνους να κάνουν το ίδιο.

Με αυτό τον τρόπο, θα έχεις περισσότερο υλικό για συζητήσεις αλλά και προτάσεις που θα σε κινητοποίησουν να διαβάσεις κάτι διαφορετικό από ο,τι αποτελεί καθαρά προσωπική επιλογή σου!

Καλό διάβασμα!

 

 

 

(madamefigaro.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]