07 Δεκέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 11:30

Last Christmas | Αυτή η ταινία θα σε βάλει από τώρα σε χριστουγεννιάτικη διάθεση

Τι συμβαίνει όταν η μητέρα των δράκων του Game of Thrones, Emilia Clarke συναντάει τον Henry Golding από το Crazy Rich Asians υπό τους ήχους των τραγουδιών του George Michael; Μα φυσικά η ταινία “Last Christmas”, η οποία βγήκε στους κινηματογράφους.

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόλις λίγες βδομάδες μακριά και το “Last Christmas” υπόσχεται να σε βάλει για τα καλά στην θαλπωρή των γιορτών.

Η περίληψη της ταινίας:
Η ιστορία διαδραματίζεται τα Χριστούγεννα του 2017, τις παραμονές του δημοψηφίσματος για το Brexit. Η Kate βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως «ξωτικό» σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. H Kate έχει καλή φωνή. Τόσο καλή που θα μπορούσε να είναι pop star, αλλά την έχει παραμελήσει. Ο Tom φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς της φραγμούς. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί.

Ωστόσο η δύναμη της ιστορίας κρύβεται αλλού. Συγκεκριμένα στην ιστορία μιας νεαρής και ταλαντούχας γυναίκας, που κάπως έχει χάσει το δρόμο της, εξαιτίας μιας περιπέτειας με την υγεία της και λόγω της οικογενειακής της κατάστασης, καθώς η μητέρα της δυσκολεύεται ως μετανάστρια σε ένα Λονδίνο στα πρόθυρα του Brexit. Η ηρωίδα βρίσκει στο δρόμο της έναν καλοπροαίρετο και τρυφερό άντρα, που ενώ τη γεμίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή φαίνεται απόμακρος και μυστηριώδης.

Στην ταινία Last Christmas φυσικά και πρωταγωνιστεί η μουσική του George Michael και των «Wham!» απ’ όπου ξεκίνησε την καριέρα του. Στο φιλμ ακούγεται και η ομώνυμη κλασική επιτυχία του τίτλου, μαζί με ένα ολοκαίνουριο ακυκλοφόρητο τραγούδι του θρυλικού καλλιτέχνη της pop, ο οποίος έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 115 εκατομμύρια δίσκους και να φτάσει στο Νο1 των single chart, 10 φορές στη μεγαλειώδη πορεία του.

 

 

(missbloom.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]