26 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 20:29

8 Πανέξυπνες Ιδέες για να Βελτιώσετε μια Κουζίνα σε Σπίτι με Ενοίκιο

Αν νιώθετε ότι έχετε “παγιδευτεί” σε μια κουζίνα που δεν σας αρέσει καθόλου αλλά θεωρείτε πως δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά λόγω του ότι ανήκει σε σπίτι που ενοικιάζετε, εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε το αντίθετο.

Μπορείτε να φτιάξετε μια όμορφη κουζίνα ακόμα κι αν μένετε σε σπίτι με ενοίκιο. Σας τις έχουμε όλες παρακάτω.

Προσθέστε ένα χαλί Μπορεί να μην κάνει θαύματα αλλά σίγουρα θα δώσει μια πινελιά ανανέωσης στην κουζίνα σας. Διαλέξτε ένα χρωματιστό, χαρούμενο χαλί που θα δώσει χαρακτήρα ακόμα και στην πιο βαρετή κουζίνα.

Βάλτε κρυφό φωτισμό κάτω από τα ντουλάπια σας Έτσι θα δώσετε φως ακόμα και στην πιο σκοτεινή κουζίνα ενώ με αυτόν τον τρόπο θα την ομορφύνετε κιόλας.

Βάλτε φυτά εσωτερικού χώρου Ένας απλός τρόπος για να δώσετε ζωή σε μια κουζίνα είναι να φέρεται το έξω μέσα. Βάλτε όμορφα γλαστράκια σε διάφορες γωνιές στην κουζίνα σας καθώς και 1-2 πιο μεγάλες γλάστρες που θα δώσουν χαρακτήρα στον χώρο.

Ανοίξτε κάποια από τα ντουλάπια σας Μια πολύ ωραία ιδέα που μπορείτε να εφαρμόσετε σχεδόν σε κάθε κουζίνα είναι να αφαιρέσετε κάποιες πόρτες από τα πάνω ντουλάπια σας και να δημιουργήσετε ανοιχτά ράφια. Βάψτε το εσωτερικό των ντουλαπιών σε ένα όμορφο χρώμα της επιλογής σας και δείτε τον χώρο σας να μεταμορφώνεται.

Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα πλακάκια Φυσικά και δεν μπορείτε να αλλάξετε πλακάκια σε μια “δανεική” κουζίνα. Μπορείτε όμως να βάλετε αυτοκόλλητα πλακάκια και να ανανεώσετε ένα κομμάτι της κουζίνας σας.

Βάψτε τους τοίχους Ένα από τα πιο απλά πράγματα που σίγουρα μπορείτε να κάνετε είναι να βάψετε τους τοίχους της κουζίνας σας. Επιλέξτε ένα χρώμα της επιλογής σας και τολμήστε το.

Κρεμάστε έναν καθρέφτη Αν η κουζίνα σας είναι μικρή μπορείτε απλά να βάλετε σε κάποιο στρατηγικό σημείο έναν καθρέφτη. Έτσι θα μεγαλώσει ο χώρος σας και θα φαίνεται και πιο φωτεινός.

Προσθέστε έργα τέχνης Ο καλύτερος τρόπος για να νιώθετε μια “δανεική” κουζίνα δική σας είναι να κρεμάσετε μερικά έργα τέχνης που σας εκπροσωπούν σε αυτήν. Γεμίστε με αυτόν τον τρόπο έναν άδειο τοίχο.

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]