21 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τετάρτη, 17 Ιούλιος 2019 21:45

Ζορπιδης: ''Πολύ θετικό το κλίμα που δημιούργησε ο πρωθυπουργός στην αγορά και στην κοινωνία''

«Πολύ θετικό» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), Μιχάλης Ζορπίδης, το κλίμα που έχει δημιουργήσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην αγορά και στην κοινωνία, με τις προγραμματικές του θέσεις και με τις πρώτες κινήσεις.

   «Όλοι ευχόμαστε να πετύχει στο έργο του» τόνισε, μιλώντας στη συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου και επισήμανε ότι «η νέα κυβέρνηση, πριν καλά-καλά αναλάβει τα καθήκοντά της, έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλες προσδοκίες στον ελληνικό λαό».

   Πρόσθεσε ωστόσο, ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το Επιμελητήριο, δεν θα χαριστούν σε κανέναν. «Θα σταθούμε απέναντί τους και θα πολεμήσουμε σκληρά κάθε λανθασμένη τους απόφαση, κάθε κίνησή τους που θα στρέφεται εναντίον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων» σημείωσε. 

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, αποφάσισε να στείλει έγγραφη έκκληση στο υπουργείο Ενέργειας να αυξήσει τα κονδύλια και τους δικαιούχους του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' οίκον», καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό πρόγραμμα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για την προετοιμασία των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζει το Οικονομικό Φόρουμ της Θεσσαλονίκης.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]