15 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Κυριακή, 26 Μάιος 2019 14:05

Ομαλά διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στον Δήμο Θερμαϊκού (ΦΩΤΟ)

Του Λεοντή Μαχαιρά.

Ομαλά διεξάγετε από τις 7:00 το πρωί η εκλογική διαδικασία σε όλη την Ελλάδα για τον α' γύρο των Δημοτικών - Περιφερειακών Εκλογών και των Ευρωεκλογών...

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα!

Χωρίς κανένα πρόβλημα, διεξάγετε και στον Δήμο Θερμαϊκού από νωρίς το πρωί η εκλογική διαδικασία. Μικροί και μεγάλοι φτάνουν στα εκλογικά τμήματα, προκειμένου να δώσουν το δικό τους μήνυμα, μέσα από την κάλπη.

Σε κάθε εκλογικό κέντρο θα λειτουργούν εκλογικά τμήματα με ξεχωριστή κάλπη για κοινοτικές, δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, καθώς και ξεχωριστή κάλπη για τις ευρωεκλογές.

Υπενθυμίζεται πως για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Θερμαϊκού, υποψήφιοι είναι ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδιασμό ''ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ'' Γιάννης Μαυρομάτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσαμασλής, με τον συνδιασμό ''ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ Σύγχρονος ανθρώπινος δήμος'', ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παράσχου, με τον συνδιασμό ''ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ'', ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Χατζηβαλάσης, με τον συνδιασμός ''Δράση Πολιτών'', ο υποψήφιος δήμαρχος Σίμος Καψάλας, με τον συνδιασμό ''ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΟΛΗ'', ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτριος Καπλάνης, με τον συνδιασμό ''ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΡΑ'', η υποψήφια δήμαρχος Ντίνα Μόραλη, με τον συνδιασμό ''ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ'' και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεόδωρος Τζέκος με τον συνδιασμό ''ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ''.

Δείτε φωτογραφίες του thesspress.gr

blog comments powered by Disqus