17 Ιούλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Δευτέρα, 15 Απρίλιος 2019 12:23

Διανομή πορτοκαλιών για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ

Διανομή πορτοκαλιών για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ/FEAD του Δήμου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται στις 16 και 17 Απριλίου 2019, από τις 9:00 έως τις 13:00, στο περίπτερο 10 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Στις 16 Απριλίου θα γίνει διανομή 10 κιλών πορτοκαλιών σε κάθε δικαιούχο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας, της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας και της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και στις 17 Απριλίου θα γίνει διανομή 10 κιλών πορτοκαλιών σε κάθε δικαιούχο της Α΄ Κοινότητας, της Ε΄ Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας.

Η ταυτοποίηση των στοιχείων των περίπου 6.235 δικαιούχων θα γίνει ανά Δημοτική Κοινότητα, με τη χρήση tablet. Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για το σημείο, την ημερομηνία και την ώρα διανομής.Η ειδοποίηση είναι προσωπική και ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη ημέρα, ώρα και σημείο διανομής.

Οι δικαιούχοι που θα ειδοποιηθούν θα πρέπει να προσκομίσουν την εγκριτική απόφαση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ), τον Α.Μ.Κ.Α., την αστυνομική ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση).

Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι λόγω του βάρους των προϊόντων.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης(ΚΕΑ) έως τις 15/03/2019 έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους ώστε να είναι δικαιούμενοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

blog comments powered by Disqus