25 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 14 Δεκέμβριος 2018 14:16

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη το Thessaloniki Masters, το μεγαλύτερο τουρνουά darts

Το 4ο Thessaloniki Masters, η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και τα ελληνικά βελάκια, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ήμερο 7-9 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα του νεοσύστατου Συλλόγου Darts Θεσσαλονίκης.


Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς παίκτες από την Κρήτη, την Κέα, την Κύπρο, την Ξάνθη, την Κέρκυρα, το Βερολίνο, την Αθήνα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών αναδεικνύοντας το Thessaloniki Masters 2018 σε ένα από τα μεγαλύτερα darts events των τελευταίων ετών στην Ελλάδα!

Υψηλότατο το επίπεδο στο μεγάλο event του τριημέρου, το Thessaloniki Masters, το απόγευμα του Σαββάτου 8/12, όπου 24 από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας και όχι μόνο, αντιμετώπισαν 24 Θεσσαλονικείς. Καθηλωτικά παιχνίδια, θέαμα και εξαιρετικά βελάκια. Μεγάλος νικητής του Thessaloniki Masters αλλά και του Thessaloniki Open την Κυριακή 9/12, αναδείχθηκε ο 15 φορές πρωταθλητής Ελλάδος και μόνιμος πρέσβης των ελληνικών darts στο εξωτερικό Γιάννης Μιχαήλ.

Σημαντικές επιτυχίες είχαν τα μέλη του Συλλόγου, καθώς στο τουρνουά των διπλών της Παρασκευής 7/12, το ζευγάρι των Άγγελου Μουλάγγελη (Αθήνα) – Πέτρου Τιτόπουλου (Θεσσαλονίκη) κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 69 δυάδες, κερδίζοντας στον τελικό το ζευγάρι των Κωνσταντίνου Σαμαρά – Σπύρου Μπάλλα, επίσης μελών του Συλλόγου μας.

Επίσης, η Κική Αναστασιάδου ήρθε πρώτη σε 28 συμμετέχουσες στο τουρνουά γυναικών, ενώ ξεχώρισε η παρουσία του Αρσένη Κουπαράνη που έφτασε στα ημιτελικά του Masters και στην 8άδα του Open ανάμεσα σε 122 συμμετέχοντες!

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr