23 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 08:24

Τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε σπίτι αντιεισαγγελέα

Σε συναγερμό βρίσκονται από τα ξημερώματα της Τρίτης οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Λίγο πριν τις 4:00 π.μ. έγινε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε ιστοσελίδα, για έκρηξη στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου

Στο τηλεφώνημα σημειώθηκε ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σπίτι του αντιεισαγγελέα. Ο άγνωστος, είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οδό Αδραμυτίου στον Βύρωνα και ότι επρόκειτο να εκραγεί σε 20 λεπτά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός στην μπαγκαζιέρα δίκυκλου που ήταν σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία όπου, σύμφωνα την αστυνομία, διαμένει ο δικαστικός.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και μέλη της Ομάδας Εξουδετέρωσης Μηχανισμών ελέγχουν το ύποπτο αντικείμενο.

Οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν τον μηχανισμό, τόνιζαν ότι η βόμβα δεν εξερράγη, λόγω λανθασμένης συνδεσμολογίας. Ωστόσο, εικάζεται ότι αυτό το «λάθος» έγινε εσκεμμένα...

Οι Αρχές ερευνούν την υπόθεση, ψάχνουν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή και γιατί δεν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός.

εθνος.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]