24 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 10:30

Θεσσαλονίκη: Κλείνουν τμήματα της Εγνατίας στο κέντρο της πόλης λόγω εργασιών

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από σήμερα από τις 7:00 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα σε τμήματα της οδού Εγνατίας του δήμου Θεσσαλονίκης από την Αττικό Μετρό Α.Ε, όπως ανακοίνωσε η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα οι εργασίες θα έχουν 24ωρη διάρκεια.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των ασφαλτοστρώσεων:

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπολίτου Γενναδίου έως τη συμβολή της με την οδό Πρασακάκη.

*Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας από τη συμβολή της με την οδό Κεραμοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Εγνατίας (ρεύμα προς ανατολικά).

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά θα διεξάγεται με προσωρινή αμφιδρόμηση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς δυτικά.

*Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν τροχονομικά μέτρα, ωστόσο η τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να επιδεικνύουν προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων, προς αποφυγήν τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr