18 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 09:30

Θανάσης Παππάς για τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση»

Για την εικόνα εγκατάλειψης σε αρκετά σημεία της Νέας Παραλίας  που ανέδειξε με ρεπορτάζ η  τηλεόραση του Atlas Κεντρικής Μακεδονίας,   μίλησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θανάσης Παππάς.


«Η Νέα Παραλία έχει προβλήματα, όπως κι άλλοι τόποι και δημόσιοι τόποι στον δήμο Θεσσαλονίκης. Αυτό το οποίο πρέπει να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια καθυστέρηση στη διαχείριση του πρασίνου. Οι υπηρεσίες είχαν να αντιμετωπίσουν ένα ιδιαίτερο πρόβλημα, το οποίο έχει να κάνει με τα υπόγεια καλώδια τα οποία ποτίζουν το γκαζόν κι υπάρχουν κάποιες βλάβες, που είχαν φανερωθεί το Μάϊο με την μεγάλη πλημμυρά»,  τόνισε  ο Θανάσης Παππάς και πρόσθεσε πως,  ο δήμος βρίσκεται σε μία περίοδο ανάταξης.

«Υπάρχει ήδη μία εργολαβία που ήδη εργάζεται»,  δήλωσε  κ.Παππάς και διαβεβαίωσε ότι «σε σύντομο χρονικό διάστημα το πράσινο θα είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση ».

Αναφορικά με τα κρούσματα κλοπών και βανδαλισμών στην  Νέα Παραλία, ο  Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Θεσσαλονίκης, τα χαρακτήρισε πολύ σοβαρά που βάζουν στα πολλά έξοδα και βγάζουν εκτός προγράμματος τον δήμο. ''Οι  ελεγκτικοί μηχανισμοί, δεν μας δίνουν την άδεια να μπορούμε να προσλάβουμε Security για τη φύλαξη είτε σε 24ωρη βάση ή τις βραδινές ώρες, επομένως έχουμε ελάχιστη φύλαξη. Η δημοτική αστυνομία ασχολείται κυρίως με την ελεγχόμενη στάθμευση'', κατέληξε.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr