18 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 20:30

Πώς να αρχίσω την εκπαίδευση στο κουτάβι μου;

Έχετε αποκτήσει μόλις νέο μέλος στην οικογένεια και θέλετε να το εκπαιδεύσετε; Δείτε παρακάτω από πού θα πρέπει να ξεκινήσετε.

Μάθετε στο κουτάβι να είναι καθαρό.

Η παλιά μέθοδος να βάζετε τη μύτη του κουταβιού στις ακαθαρσίες δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Είναι βάρβαρο να του τα τρίβετε τη μούρη. Μάθετέ το σταθερά να κάνει την ανάγκη του εκεί που θέλετε, προτρέποντας το με συγκεκριμένες λέξεις και όταν το κάνει επαινέστε το.

Βάζετε το μόλις δείτε πως πάρει θέση για την ανάγκη του, στο χώρο που έχετε ονομάσει τουαλέτα του σκύλου. Πριν τον ύπνο, μετά από το φαγητό, πριν τη βόλτα βάζετε το στην τουαλέτα του να τα κάνει.

Για την ούρηση τα πράγματα θέλουν επαγρύπνηση, αφού ένα κουτάβι έχει αρκετά συχνό ρυθμό (περίπου 20 φορές τη μέρα). Πάλι να είστε σταθεροί και αν χρειαστεί να το μαλώνετε.

Μέσα σε 3 βδομάδες πρέπει να τα έχετε καταφέρει διαφορετικά η ζωή σας με το κουτάβι θα είναι όλο μαλώματα και θυμό. Να επεμβαίνετε χωρίς αναβολή. Κάθε τιμωρία που γίνεται μετά από ένα δεκάλεπτο της πράξης δεν έχει αποτέλεσμα.Για την ούρηση τα πράγματα θέλουν επαγρύπνηση, αφού ένα κουτάβι έχει αρκετά συχνό ρυθμό (περίπου 20 φορές τη μέρα). Πάλι να είστε σταθεροί και αν χρειαστεί να το μαλώνετε.

Μέσα σε 3 βδομάδες πρέπει να τα έχετε καταφέρει διαφορετικά η ζωή σας με το κουτάβι θα είναι όλο μαλώματα και θυμό. Να επεμβαίνετε χωρίς αναβολή. Κάθε τιμωρία που γίνεται μετά από ένα δεκάλεπτο της πράξης δεν έχει αποτέλεσμα.

 

 

(govastileto.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr