24 Μάρτιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 17 Μάιος 2018 17:00

ΝΔ: Από το κακό στο χειρότερο οι συγκοινωνίες στη Θεσσαλονίκη

Από το κακό στο χειρότερο" πάει η κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης μετά την κρατικοποίηση, όπως καταγγέλλει η τοπική διοικούσα επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανακοίνωσή της, μετά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΟΑΣΘ, Στέλιου Παππά, επισημαίνει ότι η κυβέρνηση απαξιώνει τις αστικές συγκοινωνίες της πόλης και γεννά μελλοντικά ελλείμματα και εκφράζει την πεποίθηση ότι "οι διοικούντες (τον ΟΑΣΘ) σήμερα μάλλον δεν έχουν επίγνωση των ευθυνών τους από τη διαχείριση της δημόσιας περιουσίας".

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι επαληθεύονται οι απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη:

«Ας μιλήσουν -επιτέλους- οι χρήστες των υπηρεσιών των αστικών λεωφορείων της Θεσσαλονίκης αν το πείραμα αποδίδει. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο».

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε ακόμη επισημάνει ότι το μοντέλο της κρατικοποίησης δεν είναι βιώσιμο. «Αναρωτιόμαστε πόσες φορές ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, κ. Σ.Παππάς, χρησιμοποίησε λεωφορείο του Οργανισμού τους τελευταίους μήνες και σε πόσο χρόνο έφθασε στον προορισμό του» τονίζεται.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr