22 Μάρτιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 10:48

Προωθείται ο αντικαπνιστικός νόμος στις παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης

Με την παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος Θανάση Παππά, τοποθετήθηκαν τρεις αντικαπνιστικές πινακίδες σε τρεις παιδικές χαρές του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Συγκεκριμένα, οι τρεις πινακίδες εγκαταστάθηκαν στις παιδικές χαρές Ισιδώρου-Ίριδος(Αγ. Μαρίνα - Άνω Τούμπα), Πάρκο Φωκά (Ν. Παραλία) και πλατεία Γαλοπούλου (Περιοχή Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού).

Η δράση ''μην καπνίζετε, εδώ παίζουμε εμείς '' εντάσσεται στο πλαίσιο «Άκαπνες Παιδικές Χαρές», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
H τοποθέτηση των αποτρεπτικών πινακίδων έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών ενάντια στο κάπνισμα, ιδιαίτερα μέσα στους χώρους που συχνάζουν και ψυχαγωγούνται μικρά παιδιά.

«Η προσπάθεια αυτή εντείνεται καθώς η λειτουργία των παιδικών χαρών, ως πιστοποιημένων, είναι σημαντική για τη Διοίκηση του Δήμου. Προωθούμε την έγκριση ενός κανονισμού λειτουργίας αυτών των χώρων όπου θα περιλαμβάνονται και διατάξεις για την απαγόρευση καπνίσματος», τόνισε  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr