Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 10:36

Stop the press: 24 Νοεμβρίου έχουμε Black Friday!

Δύο περίπου εβδομάδες έμειναν για τον «παράδεισο» του shopping που έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα.

Ήταν 25 Νοεμβρίου του 2016 όταν το ελληνικό Internet κατακλύστηκε από χιλιάδες φωτογραφίες στα Social Media με καταναλωτές σε... οργασμό να σχηματίζουν ουρές σε ορισμένα καταστήματα προκειμένου να ψωνίσουν σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές!

Ήταν ουσιαστικά η γνωριμία του ελληνικού κοινού με το αμερικανικό έθιμο της Black Friday. 

Η ευκαιρία δηλαδή του για μια μόνο ημέρα να ψωνίζεις αγαπημένα σου προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές. 

Και οι Έλληνες το... τίμησαν το έθιμο και με το παραπάνω!

Και για όλα αυτά «ευθύνονται» τα Public!

Γιατί τα Public ήταν εκείνα που κάλεσαν τους «ανταγωνιστές» τους να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Και όπως διαπιστώσαμε, πολλές ήταν οι αλυσίδες αλλά και τα μεμονωμένα καταστήματα που ανταποκρίθηκαν και για μια ημέρα χαμήλωσαν... υπερβολικά τις τιμές τους σε αγαπημένα είδη!

Έτσι φέτος, για άλλη μια χρονιά, η Black Friday επανέρχεται με τα καταστήματα να προετοιμάζονται πυρετωδώς. 

Και ασφαλώς ήδη τα Public προθερμαίνουν το κλίμα μέσω της σελίδας τους (δείτε πατώντας ΕΔΩ) δίνοντάς μας μια ιδέα για το τι έχει να γίνει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου!

Γιατί πέρυσι, τα Public «έδωσαν τα ρέστα τους» κάνοντας πολύ μεγάλες εκπτώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις έφτασαν και το 50%!

Είδη χαρτοπωλείου, κόμικς, βιβλία, φωτογραφικές μηχανές και βέβαια είδη gaming είχαν την τιμητική τους. 

Για παράδειγμα, όλοι θυμόμαστε ότι τα Xbox One 1TB με συνδρομή Live Gold 3 μηνών και το Gears of Wars 4, «έπεσαν» στα 199 ευρώ, μιλώντας ουσιαστικά για έκπτωση της τάξης των 240 ευρώ! 

Φυσικά και έγινε ένα λαϊκό προσκύνημα. 

Αλλά και οι φίλοι της Sony δεν έμειναν παραπονεμένοι, καθώς μπόρεσαν και απέκτησαν το PlayStation 4 Slim και 2 σούπερ παιχνίδια με έκπτωση 140 ευρώ!

Όπως είναι φυσικό, δεν πρόλαβαν όλοι να τα αγοράσουν καθώς τα bundles αυτά έγιναν κυριολεκτικά ανάρπαστα και εξαφανίστηκαν αμέσως!

Γενικά πάντως, όπως αναφέρουν οι και οι ίδιοι οι έμποροι, τα πάντα κύλησαν ομαλά χωρίς τις σκηνές... αλλοφροσύνης που βλέπουμε κάθε χρόνο στα αμερικανικά καταστήματα με τον κόσμο να τρέχει δεξιά και αριστερά αρπάζοντας κυριολεκτικά ό,τι βρει μπροστά του ή ακόμα και παίζοντας... ξύλο για μια τηλεόραση!

Όχι, εδώ ήμασταν «κύριοι» και «κύριοι» θα είμαστε και φέτος!

Στο να κυλήσουν όλα ομαλά βέβαια, συντέλεσε και το γεγονός ότι η ελληνική Black Friday ακολούθησε το συνηθισμένο ωράριο καταστημάτων, σεβόμενη πρώτα από όλα και τους εργαζόμενους. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν και φέτος θα έχουμε σημαντικές εκπτώσεις και άρα ευκαιρία για αγορές για όλους εμάς του απλούς καταναλωτές, καθώς η συμμετοχή των εμπόρων θα είναι πιο έντονη και φυσικά αναμένουμε ότι η αγορά θα λάβει μία τονωτική ένεση που τόσο ανάγκη έχει αυτήν την περίοδο. 

Προετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί στις 24 Νοεμβρίου θα ψωνίσουμε σε φοβερές τιμές! Και δεν μπορούμε να περιμένουμε για αυτό!

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

αρχή της σελίδας