22 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 06:55

Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις

Έφτασε η μεγάλη μέρα για τους φετινούς υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Οι βάσεις των σχολών και τα ονόματα των επιτυχόντων θα γίνουν γνωστά στις 10 το πρωί. 

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα διαδικτυακά μπορούν να το κάνουν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου https ://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα πρώτα γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο). ]

Παράλληλα, τα αποτελέσματα αναμένεται να αποσταλούν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με στόχο να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, να εκτυπωθούν και στη συνέχεια να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια μέχρι το αργότερο το μεσημέρι.

Σημειώνεται, πως σήμερα επίσης, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.  

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr