29 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβρος: Οι 75.000 ευρώ δεσμεύτηκαν από τις Τελωνειακές Αρχές και ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 23:00

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στη Σκιάθο

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στις 4, 7 και 8 Μαρτίου στη Σκιάθο για μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΛΣ με τον Δήμο Σκιάθου.

Δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της περιοχής Καμίνια, στην Αχαΐα.

Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου ανησυχία για την κατάρρευση της συμφωνίας της ΕΕ με την Τουρκία για το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

Το κακό της χιούμορ επιστράτευσε – για ακόμη μία φορά – η Θεσσαλονικιά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Το ποσό των 33.000 ευρώ θα λάβει το επόμενο διάστημα η δομή της κοινωνικής οργάνωσης «Άρσις» για το κακοποιημένο παιδί, «το Σπίτι της Άρσις», ώστε να καλυφθούν ασφαλιστικές εισφορές, προκειμένου η δομή να έχει ασφαλιστική ενημερότητα και να μπορεί να διεκδικήσει και άλλα ποσά για άλλες δράσεις. Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το υπουργείο Εργασίας.

Συνεχείς είναι οι αφίξεις από το πρωί στη Σκάλα Συκαμνιάς προσφύγων και μεταναστών από τα απέναντι παράλια.

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 16:30

Πέθανε η «Αγία Αθανασία του Αιγάλεω»

Τα «σημάδια του Θεού« στο στήθος της, το σπίτι της που έγινε τόπος προσκυνήματος και τα δικαστήρια.

Ποινή φυλάκισης 6 μηνών, με 3ετή αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο σε έναν 84χρονο στη Θεσσαλονίκη.

Τους γερανούς επιστρατεύει τις επόμενες ημέρες η Τροχαία Θεσσαλονίκης προκειμένου να « σηκώνει» τα αυτοκίνητα που είναι παράνομα παρκαρισμένα είτε στις λεωφορειολωρίδες, είτε στις ράμπες για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι γερανοί, σε συνδυασμό με τις «δαγκάνες» που έχει προμηθευτεί η δημοτική αστυνομία θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν την εικόνα που παρουσιάζει το κυκλοφοριακό στην πόλη.

Σελίδα 1 από 3305