17 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oι αγρότες ζητούν παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην τιμολόγηση ορισμένων προϊόντων τους και καλύτερη φορολογική μεταχείριση

Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 2.35 π.μ. στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Φάληρο.

Η συντακτική ομάδα του thesspress.gr επιλέγει τις καλύτερες φωτογραφικές αποτυπώσεις στιγμών της εβδομάδας που πέρασε, τόσο με κριτήριο αισθητικό, όσο και με συναισθηματικό.

Νεκρός ανεσύρθη μέσα από το αυτοκίνητό του με το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ο 83χρονος Αντώνης Πίκουλος, ο εμβληματικός επιχειρηματίας του λιμανιού, 

Η πρεσβεία του Ισραήλ καταδικάζει απερίφραστα την βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη για πολλοστή φορά.

Μια αγγλόφωνη παροιμία λέει ότι «δεν μπορείς να διδάξεις σε γέρικο σκυλί καινούρια κόλπα» 

Μετά από πολλές αναβολές ξεκινά αύριο στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου, η δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου και Λήμνου που έχει τεθεί υπό εκκαθάριση.

Νέες κατολισθήσεις, κυρίως στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Πλωμαρίου, προκάλεσαν οι έντονες χθεσινές βροχοπτώσεις στο νησί.

Ψωμί από δέντρα και συγκεκριμένα προϊόντα που δεν υπάρχουν ως ελληνικά τρόφιμα όπως είναι και τα αρτοσκευάσματα; Δύο ΤΕΙ της χώρας μας συνεργάζονται προς αυτή την κατεύθυνση με σημαντικά αποτελέσματα.

Οι νεότερες Εξελίξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν το θέμα ημερίδας που διοργανώθηκε σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών στο πλαίσιο των ενημερωτικών εκδηλώσεών της, του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυσή της που συμπληρώνονται το 2019 και του κύκλου μαθημάτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου της.

Σελίδα 1 από 2898