28 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Μετά την παγκόσμια περιοδεία τους σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και Ιαπωνία.

Στην Αρχαία Ολυμπία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Τη δήλωση του υπουργού εσωτερικών της Τουρκία για εφιαλτικό σεισμό 7,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη χαρακτήρισε «βαριά», ο Ευθύμιος Λέκκας ωστόσο, όπως είπε στα επόμενα 4 με 5 χρόνια θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει ένας σεισμός της τάξεως των 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Τουρκία.

Ο Ηλίας Καντζούρης αποτελεί τον διάδοχο του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή

Ένας 40χρονος ανθυπασπιστής του λιμενικού σώματος, τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σφαίρας στο πόδι, όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο ενός συναδέλφου του, κελευστή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Ερασιτέχνης Άρης τοποθετήθηκε με ανακοίνωση για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία ΠΑΟΚ και Ξάνθη βάσει κανονισμών πρέπει να υποβιβαστούν.

Ένα χρυσό νόμισμα τόσο μικρό που θα πρέπει να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά για να δείτε τον Άλμπερτ Αινστάιν να… δείχνει τη γλώσσα του, δημιουργήθηκε από το νομισματοκοπείο της Ελβετίας.

Μια υπόθεση που την ήξεραν λίγοι, αλλά αρνούνταν να την παραδεχτούν.

Της αποστολής της πυροβολαρχίας αντιαεροπορικών Patriot στην Σαουδική Αραβία θα προηγηθεί το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην πρωτεύουσα, Ριάν, προκειμένου να έχει επαφές υψηλού επιπέδου.

Ανοικτό για το κοινό παραμένει το αντιτορπιλικό «Βέλος» στη Θεσσαλονίκη.

Σελίδα 1 από 4778