26 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 18:45

Ο Γαβρόγλου συναντάται με κληρικούς – Άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας ζητά ο Μητροπολίτης Πειραιώς

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου θα συναντηθεί με μέλη της ειδικής επιτροπής της Εκκλησίας για το ζήτημα της μισθοδοσίας –

 Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατέθεσε αίτημα για άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας
Συνάντηση με τα μέλη της ειδικής επιτροπής της Εκκλησίας της Ελλάδος για το θέμα των αλλαγών στη μισθοδοσία του κλήρου και την εκκλησιαστική περιουσία έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Ο υπουργός Παιδείας , θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής υπό τον μητροπολίτη Ναυπάκτου για τις προθέσεις της Κυβέρνησης καθώς και για την πορεία της κατάρτισης του νομοσχεδίου.

Την ίδια ώρα την άμεση σύγκληση της Ιεραρχίας ζητεί ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφείμ κατέθεσε στην Ιερά Σύνοδο αίτηση άμεσου σύγκλησης της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την κριτική θεώρηση των προτάσεων της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος που αφορούν «στήν τροποποίηση τῶν σχέσεων Ἐκκλησίας καί Πολιτείας, στήν ἐπιβολή τοῦ πολιτικοῦ ὅρκου καί στήν κατάργηση τῶν ἐννοιῶν τῆς οἰκογενείας καί τοῦ ἔθνους», όπως υπογραμμίζει ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην επιστολή του.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Περισσότερα στην κατηγορία αυτή: « Η αδιαπέραστη ομπρέλα Δεν είναι αληθινή »