24 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 10:46

Σημάδια ότι έχετε επιλέξει τη σωστή babysitter

Όσο και αν θέλουμε να το αποφύγουμε, οι περισσότεροι κάποια στιγμή καταφεύγουμε στη λύση της babysitter για να φροντίζει το μωρό μας όσο είμαστε στη δουλειά – ή όσο πίνουμε επιτέλους έναν καφέ με φίλους. 

Η ΕΛ.ΑΣ. καθυστερεί τις εσωτερικές έρευνές της για υποθέσεις διαφθοράς και βιαιοπραγιών, κάτι που οδηγεί σε γενική ατιμωρησία. 

Σε θέση μάχης για μια ακόμη φορά βρίσκονται οι μικρομεσαίοι έμποροι για το θέμα της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Κυριακές, ετοιμάζοντας να καταθέσουν προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

ι χώρες που γειτονεύουν με τη Λιβύη απέρριψαν «κάθε ξένη παρέμβαση» στη χώρα που σπαράσσεται από τον εμφύλιο πόλεμο, κατά τη διάρκεια Συνόδου που διεξήχθη στο Αλγέρι με στόχο την εξεύρεση πολιτικής λύσης στη σύγκρουση, η οποία απειλεί τη σταθερότητα ολόκληρης της περιοχής.

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 09:46

Smoothie με μούρα, χουρμάδες και σπόρους τσία

Συστατικά

Οι τάσεις της διακόσμησης έρχονται και φεύγουν καθώς κάθε εποχή και κάθε χρονική περίοδος που διανύουμε έχει να προσφέρει καινούργιες ιδέες και προτάσεις.

Πολλοί θεωρούν ότι ένας άνθρωπος με δυνατή προσωπικότητα μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί, πολύ απλά, δεν είναι υπερήρωας κάποιου κόμικ.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σχεδιαστές μόδας συμμετέχουν ολοένα και πιο ενεργά στην προσπάθεια για βιώσιμη και ηθική μόδα.

Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 12:00

Ρεβύθια σαλάτα

Υλικά Συνταγής

Υπερασπίστηκε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ σε νέα της συνέντευξη η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Σελίδα 1 από 1765