10 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Περιπολίες έξω από εκκλησίες αλλά και σε υπαίθριους χώρους, πλατείες, εξοχικές κατοικίες, πιλοτές πολυκατοικιών θα κάνει την Κυριακή του Πάσχα η ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αμετάβλητο, στο 16,4%, παρέμεινε τον Ιανουάριο το ποσοστό της ανεργίας στην Ελλάδα, στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιούνιο του 2011.

Όλο και περισσότερα ψευδεπίγραφα, δήθεν για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού, πωλούνται σε αναπτυσσόμενες χώρες, προειδοποίησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

Η πανδημία του κορονοϊού δεν πρέπει να αποτελεί "λευκή επιταγή" προκειμένου να καταπατηθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, προειδοποίησε σήμερα η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Μισέλ Μπατσελέτ, επικρίνοντας τις "απεριόριστες εξουσίες" που έχουν υιοθετήσει ορισμένες χώρες.

Το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών και το ιταλικό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς και η πρεσβεία της Ελλάδας στη Ρώμη έκαναν γνωστό ότι σχεδιάζεται νέα επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων που βρίσκονται στην Ιταλία και επιθυμούν να επιστρέψουν στην χώρα τους.

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν τοτέμ. Πρόσωπα που λατρεύονται… σχεδόν περισσότερο από την ίδια. Πρόσωπα που οι οπαδοί τους έχουν βάλει στην υψηλότερη βαθμίδα εκτίμησης και αγάπης.

Η ΕΠΟ ζει από τα χρήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.Καθώς το βασικό της έσοδο είναι τα λεφτά που λαμβάνει από τις ΠΑΕ.

Οι δανειστές είπαν όχι στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης να δοθεί επίσημα παράταση στο υφιστάμενο καθεστώς προστασίας της α΄κατοικίας.

Πακέτο στήριξης της ρευστότητας των επιχειρήσεων 

Στο στόχαστρο της εφημερίδας Frankfurter Rundschau η Ολλανδία για τη στάση της στο Eurogroup, λέγοντας πως δεν επιδεικνύει αλληλεγγύη. Στον αντίποδα η Tagesspiegel.

Σελίδα 1 από 4868