21 Μάιος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr

Website URL:

Πλήθος μελετών έχουν αναδείξει τα πολυποίκιλα οφέλη από την υιοθέτηση της Μεσογειακής διατροφής στην υγεία και την ποιότητα ζωής.

Οι 27 επιβαίνοντες σε μια βάρκα με μετανάστες από χώρες της δυτικής Αφρικής εντοπίστηκαν και διασώθηκαν στα ανοικτά των ακτών της βόρειας Βραζιλίας, δήλωσαν αξιωματούχοι της Πολιτείας Μαρανιάου την Κυριακή.

Τέσσερις συγκεντρώσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Για 400 διαδοχικούς μήνες, δηλαδή για μία περίοδο που ξεπερνά τα 33 χρόνια, η θερμοκρασία της Γης βρίσκεται πάνω από το μέσο όρο, με την κλιματική αλλαγή λόγω των ανθρωπογενών δραστηριοτήτων να αποτελεί τον κυριότερο λόγο πίσω από αυτή την ανησυχητική τάση. 

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 08:05

"Lolita Reversed" στο Θέατρο Αθήναιον

Εμπνευσμένο από το μυθιστόρημα "Λολίτα" του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ.

Data security: Ο αριθμός των περιστατικών παραβίασης της ασφάλειας που αναφέρθηκαν στο Information Commissioner’s Office (ICO) του Ηνωμένου Βασιλείου αυξήθηκαν κατά 17% μεταξύ του τελευταίου τριμήνου του 2017 και του πρώτου τριμήνου του 2018, από 815 σε 957.

Δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ  αναμένεται να ανακοινωθούν από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντός της εβδομάδας.

Ο Νικολάς Μαδούρο επανεξελέγη πρόεδρος της Βενεζουέλας για εξαετή θητεία την Κυριακή, ανακοίνωσε η εκλογική επιτροπή, καθώς συγκέντρωσε ποσοστό που πλησίασε το 70% των ψήφων, με σχεδόν το σύνολο (το 92,6%) των ψηφοδελτίων να έχει πλέον καταμετρηθεί.

Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 07:34

Το Ζώδιο του Μήνα – Δίδυμοι

Ήλιος στους Διδύμους από σήμερα 21/5, και με το προστατευόμενο ζώδιο του Ερμή στις δόξες του προχωράμε με πνευματική εγρήγορση κι όρεξη για νέες αναζητήσεις μέσα στο καλοκαίρι. Ειδικά για τους μαθητές και τους φοιτητές που ξεκινούν τις εξετάσεις τους, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη όσον αφορά τη διανοητική διαύγεια αλλά και τη δυνατότητα αφομίωσης και κατανόησης πληροφοριών.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ από σήμερα σε τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας- Κοζάνης, λόγω εργασιών συντήρησης του οδικού δικτύου, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας.

Σελίδα 1 από 3590