23 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016 09:10

«Τα Τραγούδια των Ποιητών» στο Τελλόγλειο

Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στα "τραγούδια των ποιητών" διοργανώνει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ., με τους Θεσσαλονικείς δημιουργούς Δημήτρη Νικολούδη και Χρήστο Κολοβό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Τελλόγλειου το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 21:00.

Ο Δημήτρης Νικολούδης πρωτοεμφανίζεται στη δισκογραφία με τα τραγούδια του Ντίνου Χριστιανόπουλου, συνεχίζει με τον Σταύρο Κουγιουμτζή ενώ ακολουθούν άλλες δουλειές που στηρίζονται στον ποιητικό λόγο, όπως η πρόσφατη «Πανσέληνο βλέμμα» σε μουσική του Πάρι Παρασχόπουλου και ποίηση Σταύρου Ζαφειρίου.

Ο Χρήστος Κολοβός πρωτοεμφανίζεται στην δισκογραφία κατόπιν προτροπής του Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος ήταν και ο παραγωγός του πρώτου του δίσκου. Στην τελευταία του δουλειά «Όνειρο πάνω απ΄την πόλη» συμμετέχουν πολλοί ερμηνευτές, Γιάννης Κούτρας, Κώστας Θωμαΐδης, Δημήτρης Νικολούδης καθώς και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια βραδιά με τραγούδια που στηρίζονται στον λόγο των ποιητών, του Ντίνου Χριστιανόπουλου, του Μανώλη Αναγνωστάκη, του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη, του Νίκου Γκάτσου, του Νίκου Καββαδία, του Κων/νου Καβάφη, του Σταύρου Ζαφειρίου, του Οδυσσέα Ελύτη, του Γιώργου Σεφέρη, του Γιάννη Σκαρίμπα κ.ά.

Πιάνο: Σάκης Λάιος
Κλαρινέτο-Σαξόφωνο-Φλάουτο: Μιχάλης Πιπέρκος

Τιμή Εισιτηρίου:
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Μειωμένη είσοδος: 7 ευρώ

Επικοινωνία - Προπώληση Εισιτηρίων - Κρατήσεις - Πληροφορίες: Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ, από Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 14:00 στο τηλ. 2310 991610 και Τετάρτη 18:00-21:00 στο τηλ. 2310 247 111

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις θέσεων και εισιτηρίων ισχύουν έως και 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης. Σε περίπτωση μη έγκαιρης προσέλευσης οι κρατήσεις ακυρώνονται.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]