05 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 25 Μάρτιος 2020 14:00

ΚΕΠΑ Βέροιας: Δωρεάν On Line Stand Up Comedy!

Εκτόνωση, ψυχαγωγία, αλλαγή σκέψης και δημιουργική δράση κατ' οίκον θα προσφέρει από απόψε η Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας  (ΚΕΠΑ).

O Λάμπρος Φισφής  και ο Δημήτρης Μακαλιάς , ο Άγγελος Σπηλιόπουλος , o Γιώργος Ρούσσος και ο Αριστοτέλης Ρήγας βάζουν τα δυνατά τους για λίγο «φως»  …Εμείς , μένουμε σπίτι ! 

Αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας η κοινωφελής επιχείρηση προσαρμόζει το πρόγραμμά  της στις παρούσες συνθήκες και προτείνει σε συνεργασία με την Art On the Road  live διαδικτυακές δράσεις , που απευθύνονται σε όλα τα ηλικιακά groups …

 


1η δράση : Stand up Comedy και  αυτοσχεδιασμοί   από τους διασημότερους Έλληνες comedians !
Ηλικιακό γκρουπ που απευθύνεται : Έφηβοι …αλλά και όσοι αισθάνονται έτσι ..
Έναρξη : Τετάρτη 25/3 , ώρα 21.45 , #free  μέσα από τη σελίδα μας ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Κάθε βράδυ στις 21.45, οι γνωστότεροι Έλληνες κωμικοί – youtubers , θα παρελαύνουν  από τη σελίδα του Χώρου Τεχνών  (κλικ εδώ), όπου θα παρουσιάσουν ένα μίνι σόου, αποτελούμενο από αυτοσχεδιασμούς, διάδραση με το κοινό και φυσικά άφθονο σχολιασμό της τρέχουσας επικαιρότητας. Εσείς δεν έχετε παρά να πατήσετε  “like”  στη σελίδα μας για να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις και να μείνετε συντονισμένοι τη συγκεκριμένη ώρα στις οθόνες του υπολογιστή, του τάμπλετ ή του κινητού σας.

                                               Είμαστε εδώ , είμαστε μαζί, είμαστε δυνατοί!
 

blog comments powered by Disqus