22 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή, 10 Φεβρουάριος 2019 20:15

«Robogirl»: 3,7 εκατομμύρια προβολές στο Youtube

Τα 3,7 εκατομμύρια προβολές έχει φτάσει η ταινία ROBOGIRL στο κανάλι της COSMOTE στο Youtube.

Της Αντωνίας Γκουβεντάρη

Μια ελληνική ταινία για όλες τις ηλικίες με θέμα την εκπαιδευτική ρομποτική. Η δραματική κομεντί εστιάζει στην δύναμη της θέλησης μια 13χρονης κοπέλας να επιτύχει τον στόχο της με κάθε κόστος.

Η επιμονή,η υπομονή και ο ατέρμονος αγώνας να κατορθώσει αυτό που οι ενήλικες γονείς της καθιστούν «αδύνατο», είναι τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της.

Το γεγονός πως μια ταινία με τόσο ιδιαίτερο περιεχόμενο έχει τόση μεγάλη απήχηση και «αγγίζει» τις ψυχές των συνδρομητών της πλατφόρμας, αντικατοπτρίζει την ευαισθησία και την γνησιότητα της σημερινής κοινωνίας. 

Η Σοφία, παθιασμένη με τον χορό, ζει στη σκιά του επιτυχημένου αδερφού της στην ρομποτική. Οι συνεχείς κόντρες με την μητέρα της και η απουσία του αδερφού της την επηρεάζουν έντονα συναισθηματικά και οδηγείται στην καταστροφή του βραβευμένου ρομπότ του αδερφού της.

Νιώθοντας τύψεις και ενοχές για την πράξη της αυτή, με τη βοήθεια της καλύτερης της φίλης και ενός συμμαθητή της, μπαίνει στον χώρο της ρομποτικής απρόθυμα ώστε να διορθώσει το λάθος της.

Το Robogirl είναι μια ταινία που περιγράφει την προσπάθεια ενός παιδιού να ανταπεξέλθει με την προσωπικότητα και την ιδιαίτερη χαρισματικότητα του για να κερδίσει αφενός τον ρομποτικό διαγωνισμό και αφετέρου την εμπιστοσύνη στον ίδιο της τον εαυτό.

Το σενάριο του υπογράφει η Μυρτώ Κοντοβά και τη σκηνοθεσία ο Βαρδής Μαρινάκης. Πρωταγωνιστούν η Σοφία Σιμονί, η Μάγια Πιπερά και ο Αστέρης Ριμαγμός.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr