25 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 11:16

Η Ματούλα Ζαμάνη στο Block 33

Η Ματούλα Ζαμάνη, το Σάββατο 26/01 στο Block 33.

Η χρονιά για αλλους ηταν καλή, για άλλους ηταν κουλή.. Εμένα με βρήκε στο νησί, σε μπαρόκ κατάσταση αταραξίας, με μουσικές, διαβάσματα,μονοπάτια, νότες,αναποδιές,ξαφνικές χαρές με τάση προς το αναπαντεχο.. Μάζεψα δύναμη από φλασκόμηλο, κρασί θαλασσινό, εκστατική ασκομαντούρα, δαιμόνια βιολιά,γιαλιτικο αέρα και ερχομαι με τους πιστους σωματοφυλακες στη Θεσσαλονικούλα να τα μοιραστούμε. Παράλληλα, στο μυαλό μου, στην καρδιά μου και στην πραγματικότητα, φύτρωσε η Νuka. Nuka στα βλάχικα σημαίνει καρυδιά. Νuka o καινούργιος δίσκος, με δέκα νέα τραγούδια, -χωρίς ταμπέλα αλλα με προορισμό- που απλώνουν ρίζες στο τρυφερό ασυνείδητο και στις χωροχρονικές χορευτικές αναζητήσεις μας..

Στις συναντήσεις μας θα ακουστούν τα νέα άσματα,αλλά και οι ιστορίες ερωτικής καταφρόνιας,φυσιολατρικής ραστώνης, νησιωτικού πεφωτισμού, συγκαθιστά του μόχθου και του ρομαντισμού,δημοτικά darkjapan της περηφάνειας,πονήματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου και άλλα ηδονικά της καλοσύνης του καιρού. Πιο απλά θα παιξουμε λαικοδημοτικα:) Θα τραγουδήσουμε το ανέφικτο,θα κλείσουμε το μάτι στο ακατέργαστα αληθινό, Θα υμνήσουμε αχαρτογράφητα συναισθήματα και αλλόκοτους μύθους..

Άλλωστε, μόνο τα χάδια και τα φιλιά, ένα χαμόγελο μια αγκαλιά θα μας σώσουν..
Μάτα

Μαζί:
Μένιος Γούναρης: πλήκτρα,synthbass
Θάνος Καζαντζής: τύμπανα,pads
Γιάννης Κονταρατος: βιολί
Κώστας Νικολόπουλος: κιθαρες,bass,tapes
Δημήτρης Δημητριάδης: sound engineer
Νίκος Κόλλιας: Μonitoring
Χρήστος Λαζαρίδης: light engineer
Φροντίδα: aftofoto

«Επειδή η αισθητική, είναι η ηθική του μέλλοντος»

Μιλώ για σένα | Ματούλα Ζαμάνη
στο Block 33 (26ης Οκτωβρίου 33)
Σάββατο 26/01/2019
Ώρα έναρξης: 22:30 | Ώρα προσέλευσης: 21:30

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ, ΑΝΕΡΓΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ 11 ΕΥΡΩ
ΤΑΜΕΙΟ 13 ΕΥΡΩ
Προπώληση σε Σάρωθρον Viva.gr Seven Και στα φυσικά συνεργαζόμενα σημεία: WIND, EKO, BP, SHELL, MY MARKET Mε την πληρωμή σας, παραλαμβάνετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο, το οποίο είτε αποτελεί και το νόμιμο εισιτήριο εισόδου σας στο χώρο του θεάματος είτε ανταλλάσσεται στην είσοδο του χώρου με το νόμιμο εισιτήριό σας

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr