25 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 02 Νοέμβριος 2018 21:45

Το κορίτσι με το σαντούρι is "Feeling Good" και το δείχνει

Αφορμή για πληθώρα σχολίων απο τους χρήστες του Διαδικτύου έγινε το βίντεο που ανέβασε η εικοσάχρονη μουσικός και τραγουδίστρια Κυριακή Δερέμπεη, στο οποίο ερμηνεύει το δημοφιλές αγγλόφωνο τραγούδι "Feeling good" του Michael Buble.

Απέσπασε πολλές θετικές κριτικές, απο χρήστες του Διαδικτύου της Ελλάδας αλλά και ξένων κρατών και δεν είναι λίγοι που θεωρούν οτι το συγκεκριμένο είδος και ύφος μουσικής της ταιριάζει απόλυτα.

Την έχουμε συνηθίσει σε παραδοσιακά τραγούδια και σε τραγούδια Ελλήνων συνθετών όπως ο Μάνος Χατζηδάκις και ο Μίκης Θεοδωρακης, παίζει σαντούρι ελληνικό και περσικό, ενώ την γνωρίσαμε το 2011 όταν την πρότεινε στο ελληνικό κοινό ο Μανώλης Μητσιάς.

Τι κι αν το τραγούδι - φάρος για την πορεία της είναι το "Τζιβαέρι" αφού το κοινό σε Ελλάδα και εξωτερικό την έχει ταυτίσει με αυτό; Η Κυριακή εκπλήσσει με μια μικρή "στροφή" στην καριέρα της δείχνοντας μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της και της μουσικότητάς της.

Το συμπέρασμα από την συγκεκριμένη προσπάθεια της νεαρής ερμηνεύτριας είναι ότι η μουσική είναι μια και ένας καλλιτέχνης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται στα μουσικά είδη με άνεση και ανοιχτούς ορίζοντες.

Η Κυριακή πρόσφατα, υπέγραψε το συμβόλαιό της στην μεγάλη δισκογραφική εταιρία Heaven και αναμένουμε την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr