27 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 13:14

Καθρέφτες στο Κτήμα Χριστίδη στην Άνω Περαία

Τη θεατρική παράσταση «ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ» της Άντας Τσεσμελή Edwards που θα ανεβάσει ο θεατρικός σύλλογος ΟmΑ «Ουρανός με αστέρια» στηρίζει ως χορηγός η INTERLIFE Ασφαλιστική στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Κτήμα Χρηστίδη στην Άνω Περαία Θεσσαλονίκης.

Το βραβευμένο θεατρικό έργο “ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ” λειτουργεί ως εκστρατεία για την καταπολέμηση του φαινομένου της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, είναι σημαντικός ο αριθμός των γυναικών που, με αφορμή το έργο αυτό, πήραν την απόφαση να «σπάσουν» τη σιωπή τους προκειμένου να ξεφύγουν από τον εφιάλτη της βίας μέσα στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον.

H INTERLIFE Ασφαλιστική “προσφέρει ..αλλιώς” ως χορηγός σε θεατρική παράσταση

Η INTERLIFE με αίσθημα ευθύνης στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε διαχρονικά, κοινωνικά προβλήματα υποστηρίζοντας παράλληλα ενεργά ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με προαιρετική προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας που θα διατεθούν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία σε όλη την Ελλάδα.

Κτήμα Χρηστίδη
Οδός Μεταμορφώσεως Άνω Περαία Θεσσαλονίκης 570 19
Τηλ/Φαξ. 23920 22090
Kιν. 6958477447

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr