18 Απρίλιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 17:46

ΚΘΒΕ: Πρόσκληση για αίτηση συμμετοχής σε masterclass

Στο πλαίσιο της 2ης Συνάντησης Νέων Καλλιτεχνών Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τίτλο «Αρχαίο Δράμα και Πολιτική: Η αναζήτηση του Κωμικού» που διοργανώνει το 

ΚΘΒΕ στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίου Δράματος του ΥΠΠΟΑ από τις 22 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2018, πρόκειται να υλοποιηθεί ένα τρίωρο masterclass από τη Τζωρτζίνα Κακουδάκη, θεατρολόγο, σκηνοθέτη και σύμβουλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με τίτλο «Η εκπαίδευση που θέλω και η εκπαίδευση που έχω: με αφορμή το έργο του Αριστοφάνη Νεφέλες».
To masterclass θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 (17:00-20:00) και η συμμετοχή σ' αυτό θα είναι δωρεάν.

Τι θεωρεί ένας νέος ότι πρέπει να μάθει και τι θεωρεί ένας μεγάλος ότι πρέπει ένας νέος να ξέρει. Ένα εργαστήριο για το δίκαιο και το άδικο, το απαραίτητο και το άχρηστο, για το συντηρητισμό και την προοδευτικότητα, για το σύστημα της εκπαίδευσης, για την ανάγκη απόκτησης δεξιοτήτων, οξυδέρκειας, κριτικής ικανότητας, κοινωνικής χειραφέτησης, ως κύριους μοχλούς της λειτουργικής μας ένταξης στην κοινωνία του μέλλοντος.
Ένα βιωματικό εργαστήριο που θα ερευνήσει τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναλύσουμε ένα φιλοσοφικό, πολιτειακό, εκπαιδευτικό ζήτημα μέσα από το χιούμορ της αριστοφανικής Κωμωδίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
«ΑΡΧΑΙΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Η αναζήτηση του Κωμικού»
22 έως 29 Σεπτεμβρίου 2018
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΕ MASTERCLASS

Το ΚΘΒΕ προσκαλεί εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, θεατρολόγους, φοιτητές αλλά και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για τα κοινά να δηλώσει συμμετοχή.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, υπόψιν Γραφείου Δραματολογίου, με την ένδειξη «Αρχαίο Δράμα και Πολιτική», στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr