06 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017 08:26

Ανοιχτός κύκλος 9 μαθημάτων σύγχρονου χορού με την Μαρία Πίσιου

Ανοιχτός κύκλος 9 μαθημάτων σύγχρονου χορού με την Μαρία Πίσιουnστο Θεατρο εΦ,

Πτολεμαίων 29Α(εντός στοάς), 7ος όροφος

Για 3 βδομάδες
Από Δευτερα 19 Ιουνίου μέχρι Πέμπτη 6 Ιούλη
Δευτέρα 20:30 με 22:00 ΣύΓχρονος χΟρός/ανοΙχτό επίπΕδο
Τετάρτη 20:30 με 22:00 ΣύγχΡονος Χορός Με ακρΟβατικά Στοιχεία
Πέμπτη 20:00 με 21:30 ΣύγχρονΟς Χορός/ανοΙχτό Eπίπεδο


Βασικός στόχος των μαθημάτων ειναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα δώσουμε χώρο σε νέες δυνατότητες κίνησης να δημιουργηθούν ξεπερνώντας με φροντίδα τα κινητικά μας όρια και απολαμβάνοντας τον χορό μας και την συνύπαρξή μας με τoυς υπόλοιπους/ες

Ξεκινάμε με απλές κινητικές οδηγίες με στόχο την αφύπνιση του σώματός μας και την σύνδεση μας με το χώρο και τα σώματα γύρω μας.

Ζέσταμα- ενδυνάμωση ώστε να νιώσουμε ασφαλείς να παίξουμε, να πέσουμε, να βγούμε εκτός άξονα, να κυλίσουμε, να πειραματιστούμε σε κινητικές φόρμες και σε ακραίες θέσεις που δεν έχουμε συνηθίσει. Συνεχίζουμε με μικρούς κινητικούς συνδυασμούς καταλήγοντας σ'ένα μεγάλο χορευτικό συνδυασμό για να βελτιώσουμε την χορευτικότητα παίζοντας με την μετακίνηση μας στο χώρο και την εναλλαγή επιπέδων στο σώμα.
Μια προηγούμενη επαφή με οποιαδήποτε μορφή άσκησης είναι βοηθητική. Απαραίτητη η διάθεση για κίνηση και συν-κίνηση!

Κόστος μαθημάτων:
Πακέτο 8 μαθημάτων: 40 ευρώ
Πακέτο 6 μαθημάτων: 35 ευρώ
Πακέτο 3 μαθημάτων: 20 ευρώ
Drop-in : 7 ευρώ και
5 ευρώ για φοιτητές/τριες και απόφοιτους/ες επαγγελματικών σχολών χορού

Το μάθημα της Δευτέρας 19 Ιουνίου είναι με ελεύθερη συνεισφορά

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.
Για κρατήσεις στο τηλ. 6955508056
και inbox Pi Mara

Για οποιαδήποτε απορία/πληροφορία :
Τηλ. επικοινωνιας: 6955508056,
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
και Inbox στο Fb: Pi Mara

Πίσιου Μαρία(1990, Θεσσαλονίκη)

Απόφοιτη της Ανωτέρα Επαγγελματικής Σχολής Χορού Δήμου Θεσσαλονίκης και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης.
Ως χορεύτρια και χορογράφος έχει συνεργαστεί με την ομαδα χορού Σωμα Ως για παραγωγές για τα 49ο και 50ο Φεστιβάλ Δημητρίων, για το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο Φεστιβάλ Ανοιχτες Φωνες της Πόλης, Το δικο μου Φεστιβαλ
Ως χορεύτρια έχει εμφανιστεί σε παραγωγές του Μέγαρου Μουσικής Θέσσαλονίκης, στο 14ο και15ο Φεστιβαλ Ελλήνων χορογραφών, στο Δικο μου Φεστιβαλ Χορού, στο Die Wolke Art Group, στο Μουσικό Χωριό Πηλίου, Aegean Festival κ.α
Στα πλαίσια της μετεκπαιδευσης της έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό(τεχνική Jan Fabre- From Act to Acting με τον Chedric Charon, phsycal theatre και ρεπερτοριο με την Jasmin Vardimon Company, χοροθέατρο Pina Baush με την Dominique Duszunski και τον Δαφνη Κόκκινο, τεχνική Fighting Monkey με τους Λιντα Καπετανέα και Jojef Frucker ,τεχνοτροπία δημιουργίας VideoDance με την Χρυσάνθη Μπαδέκα, ακροβατικά εδάφους με Χριστινα Σουγιουλτζη, Γιώργο Αμέντα,Camilo Bentachor)
Την τελευταία περίοδο έχει συνεργαστεί με την Die Wolke Art Group ως χορεύτρια και χορογράφος για τα εργα Unit Motives και Cascade, με την Ειρήνη Καλογηρά για τα εργα “Ρίζες Vol I και Vol II”. Παραδίδει μαθήματα στο Studio 29A, στο Δικο μου Φεστιβαλ Χορού Vol ll και στη “Εν Τέχνη” σχολή Χορού.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]