19 Οκτώβριος 2018

RSS Facebook Twitter

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Πέτρος κι αν εγέρασε κι ασπρίσαν τα μαλλιά του ...συνεχίζει τον μεγάλο του περίπατο στη ζωή, στους πολέμους, στις ζωές των ανθρώπων, στις σχέσεις και τις ιδέες. 

Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2018 15:46

Discrete Works III στο Vitruvian Thing

Η Die Wolke Art Group, στα πλαίσια της έρευνάς της με βάση πρωτότυπα δημιουργικά υλικά, παρουσιάζει την τρίτη εκδοχή του Discrete Works, με τέσσερις αυτόνομες χορογραφικές δουλειές μικρής διάρκειας, που έχουν ως άξονα τη μουσική του Dani Joss.

Συμπληρώνονται φέτος σαράντα χρόνια από το θάνατο της Σοφίας Βέμπο (1910-1978), της «τραγουδίστριας της Νίκης», όπως χαρακτηρίστηκε, επειδή με τα τραγούδια της έ

Μετά την επιτυχία και τη μεγάλη απήχηση του κοινού της Αθήνας η παράσταση «Γκρίνια μου» του Στέργιου Σαραγιώτη έρχεται στη Θεσσαλονίκη και στο Θέατρο Αθήναιον για να ενθουσιάσει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Μια ανατρεπτική κωμωδία, βγαλμένη από την καθημερινότητα, με πολλές δόσεις χιούμορ, ξεκαρδιστικά αστεία, λύσεις στα προβλήματα, με πολλή αγάπη και ακόμη περισσότερο... γκρίνια! 

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 15:30

Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στο ξέΦωτο

«Ξύπνα κι ο έρωτας περνά»… μας προτρέπει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Σαν όρθρος, χαμηλόφωτα, χαμηλόφωνα, σα νανούρισμα, σαν παραμύθι..

Στις 18 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο των 53ων Δημητρίων του δήμου Θεσσαλονίκης, το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα πρωτότυπο και ασυνήθιστο θέαμα: χορό των χεριών που προβάλλεται σε μεγάλη οθόνη!

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 11:00

Black Clouds από το Βέλγιο στο Θέατρο της ΕΜΣ

Ένα έργο που βυθίζεται στα σκοτεινότερα βάθη του διαδικτύου, για να εξερευνήσει την επιδερμικότητα των διαπροσωπικών σχέσεων στον ψηφιακό κόσμο και τον κατακερματισμό των γεωγραφικών συνόρων στο σύγχρονο καλωδιωμένο σύμπαν.

Τα 35 χρόνια από την ίδρυσή τους θα γιορτάσουν η Φιλαρμονική Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Καλαμαριάς, με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 21 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη» υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Κούκα.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ!...

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 07:48

4ο Thessaloniki Animation Festival

Το 4ο TAF θα λάβει χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 18-19-20-21 Οκτωβρίου 2018. 

Σελίδα 1 από 824