28 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 08:00

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Στ. Θεοδωράκης: Να πει ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό ότι οι υποσχέσεις του ήταν ψεύτικες

"Ο ελληνικός λαός δεν έχει εμπιστοσύνη στον κ.Τσίπρα. Του έλεγε και του λέει συνεχώς ψέματα. Αν, λοιπόν, ο κ.Τσίπρας θέλει συνεργασίες, πρέπει να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό. Να του πει την αλήθεια ότι δεν υπάρχουν μάγοι που βγάζουν από το καπέλο τους εύκολες λύσεις". Αυτά υποστήριξε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Σε ό,τι αφορά το Ασφαλιστικό είπε ότι το Ποτάμι περιμένει την πρόταση της κυβέρνησης και θα τοποθετηθεί στην Βουλή, όπως άλλωστε κάνει για όλα τα ζητήματα. “Οι επιτροπές και υπο-επιτροπές για να ασχολούνται οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης και να μπορεί αυτός να κυβερνά δεν θα γίνουν δεκτές από το Ποτάμι” εξήγησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Περιγράφοντας τον τρόπο που δρα η κυβέρνηση έφερε ως παράδειγμα την Επιτροπή Διαλόγου για την Παιδεία και το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που προτείνονται για την Επιτροπή είτε είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είτε πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο συμβαίνει εξήγησε και με τον λεγόμενο «ανεξάρτητο καθηγητή» κ.Ρομπόλη που προτείνεται για τη θέση του ανθρώπου που θα αναλάβει την ευθύνη του διαλόγου για το Ασφαλιστικό. «Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένας από τους πολλούς Πασόκους που πλέον δελεάζονται από το άστρο του κ.Τσίπρα. Δεν είναι κακό αλλά αυτή είναι η αλήθεια», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Δεν πρέπει να γίνουν εκλογές και αυτό πρέπει να το αποτρέψουμε όλοι. Αλλά από την άλλη με κανένα τρόπο δε θα βοηθήσουμε να συνεχίζεται αυτή η ανερμάτιστη πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου» κατέληξε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην σύντομη τηλεοπτική του παρέμβαση.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]