19 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 10:27

Κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης σε Βαγιοχώρι και Βρασνά θεσσαλονίκης

Η Ελληνική Λύση αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους Έλληνες πολίτες, που δοκιμάζονται από τις ορδές των λαθρομεταναστών, οι οποίες με τις ευλογίες της Κυβέρνησης εγκαθίστανται σε δομές, κυριολεκτικά μια ανάσα από τοπικές κοινωνίες. 

Ήδη, μέχρι στιγμής ο Πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος έχει βρεθεί σε hot spot σε Σάμο, Καβάλα και Κόρινθο, ενώ σήμερα κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης αποτελούμενο από μέλη της παράταξης και με επικεφαλής τον βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης, Κώστα Χήτα επισκέφθηκε τη δομή Βαγιοχωρίου και τα Βρασνά Θεσσαλονίκης.

Όπως διαπιστώθηκε στο Βαγιοχώρι, όπου διαμένουν 40 μόνιμοι κάτοικοι οι παράνομοι μετανάστες οι οποίοι διαμένουν σε ανοιχτή δομή είναι περισσότεροι από 800! Μάλιστα, ενοχλημένοι από τον σταυρό που υπήρχε έξω από το ιατρείο του hot spot, απαίτησαν  να μπει δίπλα και η ημισέληνος! Επιπλέον, στο χωριό λειτουργεί ένα και μόνο μαγαζί, που εξυπηρετεί αποκλειστικά μετανάστες και μάλιστα, εκτός από τα «εξειδικευμένα» προϊόντα, υπάρχει και κατάλογος γραμμένος στα αραβικά.

Στα Βρασνά, όπου πριν από λίγες ημέρες οι κάτοικοι με συνεχείς διαμαρτυρίες, αντιστάθηκαν και πέτυχαν να μην εγκατασταθούν λαθρομετανάστες στην περιοχή τους, το κλιμάκιο της Ελληνικής Λύσης έτυχε θερμής υποδοχής με τους πολίτες, αλλά και μέλη της Τ.Α να δηλώνουν πως το μόνο κόμμα που με τη στάση του στηρίζει τις δικές τους διεκδικήσεις είναι μόνο το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σε δηλώσεις του ο Επικεφαλής του κλιμακίου της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας δήλωσε:

«Στη σημερινή μας περιοδεία είδαμε ανθρώπους τρομαγμένους και ανήσυχους, να έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, να κάνουν σοβαρές καταγγελίες για πορνεία, εγκληματικότητα, έντονο αίσθημα ανασφάλειας με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που έχει μεταφέρει η ΝΔ στην ηπειρωτική χώρα».

Τέλος, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για αισχρό νομοσχέδιο για τη λαθρομετανάστευση, το οποίο ψηφίζεται την επόμενη εβδομάδα από το ελληνικό Κοινοβούλιο, χαρακτηρίζοντάς το «κόλαφο» για τη χώρα. Όπως είπε ο κ. Χήτας, το νομοσχέδιο δεν πρέπει να περάσει.

 

blog comments powered by Disqus