25 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 20:30

Ζαρωτιάδης: "Η Υψίπολις δεν επιδιώκει καμία αντιδημαρχία"

"Δεν επιδιώκουμε καμία αντιδημαρχία. Μας προσβάλει όταν μας χαρακτηρίζουν υποψήφιους αντιδημάρχους. Καμία εξαργύρωση της πολιτικής μας δράσης. Δεν διεκδικούμε τίποτα πέρα από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Δεν έχει ο δήμος δεδομένους ηγεμόνες και μέχρι την ημέρα των εκλογών διεκδικείται από 19 υποψήφιους δημάρχους. Να τους σεβαστούμε και να μη τους λοιδορούμε", τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Υψίπολις", Γρηγόρης Ζαρωτιάδης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους ενόψει των εκλογών της 26ης Μαίου.

Ο κ. Ζαρωτιάδης υποστήριξε πως η παράταξή του διαφέρει διότι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι "δεν έχουν θητεύσει σε αυτοδιοικητική θέση, έχουν όμως την φρεσκάδα και την τόλμη να προκαλέσουν ρίψεις και τομές".

Παράλληλα, πρόσθεσε, πως ως δημοτική του κίνηση, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες που κατεβαίνουν στις εκλογές διότι "μιλάμε όχι μόνο για την καθημερινότητα αλλά και για το όραμα και το πρόγραμμα που έχουμε για τη Θεσσαλονίκη, ένα όραμα που ξεκινά από τα μεγάλα και καταλήγει στα μικρά".

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]