25 Ιούνιος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο, 12 Ιανουάριος 2019 17:30

Στ. Καλαφάτης: Οι Έλληνες οφείλουμε να απαντούμε με σύνεση, συνεννόηση, σύμπνοια απέναντι στην πρόκληση

«Απέναντι στην αχαριστία και την πρόκληση, απέναντι στην παραβίαση των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων, οι Έλληνες οφείλουμε να απαντούμε με σύνεση, συνεννόηση, σύμπνοια», 

τόνισε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, από τη Δερβιτσάνη, όπου συμμετείχε, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκδήλωση της επετείου ίδρυσης της «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας ΟΜΟΝΟΙΑ».

   «Δυστυχώς, τα τελευταία γεγονότα -η δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και η αρπαγή περιουσιών των Ελλήνων στη Χιμάρα- συνιστούν άλλη μια απόπειρα τρομοκράτησης» και «πρόκληση για την Ελλάδα», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Καλαφάτης, τονίζοντας πως «θέλουμε σχέσεις φιλίας και συνεργασίας, αλλά απαιτούμε τη συμμόρφωσή του (αλβανικού κράτους) στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα».

   «Θέλω να σας διαβεβαιώσω», πρόσθεσε, μιλώντας στην εκδήλωση, «ότι ο αγώνας σας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι και δικός μας αγώνας. Είμαστε μαζί σας, είμαστε δίπλα σας».

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr