19 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 22:30

Επίδειξη μόδας ανδρικής συλλογής Dior διοργανώνεται απέναντι από το Rubell Museum

O Dior θα συμμετάσχει φέτος στις εκδηλώσεις μόδας που αποτελούν προάγγελο της Art Basel Miami, της ετήσιας έκθεσης των γκαλερί μοντέρνας και σύγχρονης τέχνη

ς και θα γιορτάσει με επίδειξη μόδας ανδρικής σειράς απέναντι από το Rubell Museum.

   Η επίδειξη πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο, 3 Δεκεμβρίου, δύο μέρες πριν από την επίσημη έναρξη της Art Basel Miami.

   Η επίδειξη μόδας του Dior θα δώσει τη δυνατότητα στο κοινό να έχει για μία πρώτη εικόνα του Μουσείου Τέχνης πριν από τα εγκαίνιά του.

   Το Museum Rubell, παλαιότερα γνωστό ως The Rubell Family Collection, βρισκόταν στη συνοικία Wynwood του Μαϊάμι, αλλά μεταφέρθηκε σε ένα νέο, μεγαλύτερο βιομηχανικό χώρο στο Allapattah.

   Το Μουσείο θα ανοίξει επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου με μια σπουδαία έκθεση τέχνης που περιλαμβάνει πάνω από 300 έργα από 100 διαφορετικούς καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων, των Cindy Sherman, Jeff Koons και Yayoi Kusama.

   Ο δημιουργός της ανδρικής σειράς ενδυμάτων Dior, Κιμ Τζόουνς έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες για τις συλλογές του στο παρελθόν και για αυτή την επίδειξη μόδας που διοργανώνεται ταυτόχρονα με την Art Basel έχει ήδη αποκαλύψει ότι συνεργάζεται με κάποιον που είναι τυπικά καλλιτέχνης, αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]