Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 11:16

Η χειμερινή τάση στις φούστες που γίνεται sold out κάθε χρόνο

Η προσπάθεια να παραμένουμε ζεστές, δείχνοντας παράλληλα κομψές είναι μια υπόθεση που μας προβληματίζει πάντα τους χειμερινούς μήνες.

 Έχουμε προφανώς τα πουλόβερ και τα μάλλινα παλτό που επαναφέρουμε κάθε χρόνο στην γκαρνταρόμπα μας (εξ ου και η σημασία του να αγοράζουμε καλής ποιότητας κομμάτια), αλλά μερικές φορές χρειαζόμαστε κάτι διαφορετικό για να προσθέσουμε ενδιαφέρον στις καθημερινές εμφανίσεις μας. Φέτος, λοιπόν αυτό το κομμάτι είναι η πλεκτή φούστα.

Αυτή την εποχή τα πλεκτά έρχονται με τη μορφή φορέματος, παντελονιού, ακόμα και αξεσουάρ. Η πλεκτή φούστα ωστόσο μοιάζει σαν μια από τις πιο προσιτές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία, ίσως λόγω της απλότητας και του διαχρονικού χαρακτήρα της. Η μάλλινη φούστα είναι απίστευτα κομψή, ενώ ταυτόχρονα είναι 10 φορές πιο ζεστή από τις άλλες φούστες μας.

Το κλειδί για να εντοπίσεις τη σωστή για σένα είναι να εξετάσεις την σιλουέτα. Η πιο κολακευτική είναι συνήθως η φούστα σε γραμμή Α, η οποία τονίζει τη μέση σου και φαρδαίνει προς τα κάτω καλύπτοντας τυχόν ατέλειες.

 

(marieclairie.gr)

blog comments powered by Disqus
αρχή της σελίδας