22 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 20 Οκτώβριος 2019 15:15

3 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν φορούν το χειμώνα

Ίσως έχετε καταλάβει ότι λατρεύουμε τα πάντα στο γαλλικό στυλ. Ειδικά οι Παριζιάνες ξέρουν πολύ καλά να ενσωματώνουν τη λέξη “chic” στην εμφάνισή τους, γνωρίζουν διαισθητικά και με μοναδικό τρόπο 

το τι δείχνει όμορφο και ποτέ δεν προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουν εκεί. Αυτή τη φορά όμως δε θα μιλήσουμε για αυτά που οι γαλλίδες επιλέγουν να φορέσουν αλλά για τρία κομμάτια που έχουμε προσέξει ότι δεν φοράνε ποτέ το χειμώνα:

#1 Combat Boots

Ενώ είναι μεγάλη τάση φέτος δε θα δείτε Γαλλίδες να τα φορούν αφού εκείνες προτιμούν γενικότερα τα θηλυκά παπούτσια.

#2 Εντονες κάλτσες και καλσόν

ΑρχικήFashionNews
3 πράγματα που οι Γαλλίδες δεν φορούν το χειμώνα
Εσύ τα έχεις στη ντουλάπα σου;
mcteam από την MCTEAM 20/10/2019 08:56

Getty Images

FacebookTwitterPinterestMessengerWhatsApp
Ισως έχετε καταλάβει ότι λατρεύουμε τα πάντα στο γαλλικό στυλ. Ειδικά οι Παριζιάνες ξέρουν πολύ καλά να ενσωματώνουν τη λέξη “chic” στην εμφάνισή τους, γνωρίζουν διαισθητικά και με μοναδικό τρόπο το τι δείχνει όμορφο και ποτέ δεν προσπαθούν πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουν εκεί. Αυτή τη φορά όμως δε θα μιλήσουμε για αυτά που οι γαλλίδες επιλέγουν να φορέσουν αλλά για τρία κομμάτια που έχουμε προσέξει ότι δεν φοράνε ποτέ το χειμώνα:

1 Combat Boots


Ενώ είναι μεγάλη τάση φέτος δε θα δείτε Γαλλίδες να τα φορούν αφού εκείνες προτιμούν γενικότερα τα θηλυκά παπούτσια.

2 Εντονες κάλτσες και καλσόν

Όλες φοράμε κάλτσες και καλσόν (αυτό είναι δεδομένο), αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν στυλ που είναι διακριτικά και έρχονται μόνο σε βασικά χρώματα όπως το μαύρο, το γκρι ή το μπλε.

3 Λευκές τσάντες

Ενώ οι λευκές τσάντες είναι ωραίες, είναι πολύ εύκολο να καταστραφούν – γι ‘αυτό τείνουμε να επενδύουμε σε μαύρες. Παρόλα αυτά μας αρέσει μια λευκή τσάντα για το χειμώνα αν και μάλλον δεν θα τις δούμε κοντά στο Παρίσι.

 

 

(marieclaire.gr)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]