18 Νοέμβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 18:30

Η οικολογία, η φύση, η θάλασσα. Τρίπτυχο αρμονίας και δημιουργικής απασχόλησης στο Surf Art Festival

Το Surf Art Festival Vol. 6 επιστρέφει δίπλα στη θάλασσα σε μία μεγάλη τριήμερη γιορτή στις 12- 14 Ιουλίου, στο γήπεδο Beach Volley στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, σε συνδιοργάνωση για δεύτερη συνεχή χρονιά της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκδήλωση με κεντρικό θέμα το Surf, αναφέρεται στην τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία. Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες όπως έκθεση φωτογραφίας, κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και ανοιχτά workshops, παιχνίδια, φαγητό, μουσική.

Στον ιδιαίτερο χώρο γεμάτο φοίνικες και λευκή αμμουδιά θα λάβει χώρα η EXPO διάρκειας τριών ημερών. Στον περίγυρό της θα εξελίσσεται η μεγάλη γιορτή, με την έκθεση τέχνης, το θερινό σινεμά, το κουκλοθέατρο και τα ακροβατικά, το skate και τα ποδήλατα, την έκθεση μοτοσικλέτας και τις συναυλίες. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η επίδειξη "Gentlemen's Race", καθώς και ένας πρωτότυπος αγώνας "fun summer race".

Η συμμετοχή των σχολών yoga, διαλογισμού, acro yoga θα είναι και φέτος στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival, θα συμμετάσχουν επιλεγμένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράμματα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και μοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος το πρόγραμμα θα πλαισιώνουν σεμινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr