07 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Την άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου «Λοιμωδών» στη Θεσσαλονίκη, που από το 2013 παραμένει κλειστό, ζητάει το ΚΚΕ.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κ. Τσιόδρας, τα σημερινά νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας ανέρχονται σε 77. Το σύνολο των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1832, ενώ οι θάνατοι σε 81. 

Ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτικές συνεδρίες παρέχει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης σε παιδιά και ενηλίκους που εκδηλώνουν έντονα συναισθήματα φόβου, αγωνίας, θλίψης και ανίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν ληφθεί εξαιτίας της απειλής της πανδημίας του κορονοϊού.

Με τη χρήση της τεχνολογίας συνεχίζει τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών στις γυναίκες με καρκίνο μαστού, ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής» νομού Θεσσαλονίκης.

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 17:28

Με γαλήνιους ανέμους

Μοιάζεις σε όλα, ψυχή μου, με το πλοίο που διασχίζει τη θάλασσα και το δέρνουν διάφοροι φοβεροί άνεμοι που προσπαθούν να σε γκρεμίσουν στα βάθη της κολάσεως και να σε ρίξουν στο πυρ το εξώτερον.*

Μία ευχάριστη εικόνα είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν σήμερα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που βρέθηκαν το πρωί στην παραλία. Ένα κοπάδι από δελφίνια έκαναν την εμφάνιση τους στα νερά του Θερμαϊκού αναγκάζοντας τους περστικούς να σταματήσουν και να τραβήξουν βίντεο.

Αποδίδοντας τιμή στους γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορονοϊό επέλεξε να γιορτάσει τη φετινή, ιδιαίτερη λόγω των συνθηκών, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. 

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 14:27

Σήκω και θα σωθείς

Αν πέσεις, σήκω και θα σωθείς. Είσαι αμαρτωλός και πέφτεις συνέχεια στην αμαρτία.

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 11:12

Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάζει ο καιρός στη χώρα μας, με τοπικές βροχές μόνο να σημειώνονται σήμερα το πρωί στην Ανατολική Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Πελοπόννησο και το Αιγαίο.

Συνέντευξη του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ στον ομ. Καθηγητή Νικόλαο Νικολαΐδη με θέμα: «Η μελέτη του λόγου του Θεού», η οποία μεταδόθηκε στην εκπομπή Διδαχές από τον Άθωνα στη συχνότητα του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Σελίδα 1 από 5786