24 Φεβρουάριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι πρώτοι 4.500 διορισµοί στην Παιδεία αφορούν την Ειδική Αγωγή και ο στόχος είναι να έχουν γίνει µέχρι τον ερχόµενο Σεπτέµβριο

"Ant" (Μυρμήγκι στα ελληνικά) είναι μία εφαρμογή που ενημερώνει για την πτώση των τιμών και κάνει πιο εύκολες τις ηλεκτρονικές αγορές.

Παρασκευή, 22 Φεβρουάριος 2019 17:30

Γκάφα του Γαβρόγλου με την εξεταστέα ύλη

Αύξηση της εξεταστέας ύλης σε τέσσερα μαθήματα για τις πανελλαδικές του 2020 ανακοινώνει σήμερα το υπουργείο Παιδείας. Επιπλέον,

Αυξημένη θα είναι η ύλη για τέσσερα από τα μαθήματα. Επιμένει στην Κοινωνιολογία το υπουργείο Παιδείας παρά τις αντιδράσεις. 

«Παραδοσιακά επαγγέλματα και τέχνες στη σύγχρονη τεχνική εκπαίδευση» ήταν ο τίτλος της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, 

Μόλις πριν από λίγο καιρό από το υπ. Παιδείας ανακοινώθηκε μια σειρά δραστικών αλλαγών στο σύστημα ένταξης των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ένα καινοτόμο ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας, με την τέχνη του ρυθμού, υλοποιείται τον τελευταίο χρόνο σε πρότυπο σχολείο της Σουηδίας με επίκεντρο παιδιά με αυτισμό, που υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 11:35

Τα αναγνωστικά ορόσημα ανά ηλικία

Δεν αναπτύσσουν όλα τα παιδιά με τον ίδιο ρυθμό τις αναγνωστικές τους ικανότητες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ορόσημα από τα οποία αναμένονται να περάσουν τα περισσότερα παιδιά.

Παρασκευή, 15 Φεβρουάριος 2019 22:32

Δεν θα ισχύσουν οι απουσίες λόγω γρίπης φέτος

Την απόφαση, οι απουσίες των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης να μη ληφθούν υπόψη, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας.

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου εξαπέλυσε επίθεση κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων για τα οποία πιστεύει ότι δεν ενδιαφέρονται για την ποιότητα της εκπαίδευσης - Θεωρεί δε ότι η Ευρώπη δεν έχει παράδοση σε καλά ιδιωτικά!

Σελίδα 1 από 218