19 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 19:30

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Noέμβριο

Κριός: Μήνας χωρίς ιδιαίτερες εναλλαγές ο Νοέμβριος, δίνει την εντύπωση ότι δε συμβαίνουν πολλά. 

Ωστόσο όλο το παιχνίδι για εσάς διαδραματίζεται στον τομέα των οικονομικών αλλά και συναισθηματικών θεμάτων, όπου με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4/11 βλέπετε καθαρά την αντικειμενική και πρακτική πλευρά όλων των παραπάνω. Με τον Άρη στο Ζυγό σταθερά ολόκληρο τον μήνα, γάμος σχέσεις και συνεργασίες εξακολουθούν να απαιτούν το μάξιμουμ των προσπαθειών σας. Με Ποσειδώνα ξανά σε ορθή πορεία από τις 22/11 εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

Ταύρος: Ο Νοέμβριος είναι για εσάς είναι ένας μήνας γεμάτος ένταση και ανάγκη για εκτόνωση, ειδικά με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4/11. Τώρα πια που ο Δίας ξεκινά να εδραιώνεται ολοένα και περισσότερο στο Σκορπιό, βλέπετε συνεχώς στους άλλους τις ελλείψεις σας, αλλά κι όλα εκείνα που θα θέλατε να αποκτήσετε για να νιώσετε ασφάλεια σε γάμο, σχέσεις και συνεργασίες. Ένα καινούριιο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11. Με τον Άρη στο Ζυγό μπορείτε να τακτοποιήσετε καθημερινές σας εκκρεμότητες.

Δίδυμοι: Ο Κρόνος στον Τοξότη απέναντί σας βρίσκεται στα τελειώματά του, κι αυτό σημαίνει ότι κι εσείς οι ίδιοι βρίσκεστε στο τελικό στάδιο μιας κατάστασης που εδώ και πολύ καιρό σας δέσμευσε ή σας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες. Η σκέψη σας γίνεται πιο διαυγής με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη απ΄τις 6/11, και πιθανόν ο Νοέμβριος να αποδειχτεί και ο μήνας όπου θα λάβετε κάποιες τελικές αποφάσεις. Φλερτ και δημιουργικές ενασχολήσεις ευνοούνται με τον Άρη στο Ζυγό, ενώ με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11 μπορείτε να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες με θέματα υγείας.

Καρκίνος: Παράλληλα με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4/11 όπου η κοινωνικότητά σας φτάνει στο απόγειό της, η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11 ανοίγει πιθανόν μια νέα πόρτα στα αισθηματικά ή σε κάποιους πολύ προσωπικούς σας στόχους. Ο Άρης στο Ζυγό μπορεί να συνεχίζει να δημιουργεί τριβές σε οικογενειακά ζητήματα και να σας κάνει ιδιαίτερα ευερέθιστους – ακόμα και προκλητικούς – ωστόσο μια σημαντική συγκυρία προκύπτει για εσάς μέσα στο Νοέμβριο: ο Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 22/11, και ένα μελλοντικό σχέδιο που ήταν για καιρό σε θολό τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει πολύ καλύτερα στον ορίζοντα.

Λέων: Ο Νοέμβριος έχει για εσάς πίεση και εντάσεις, μιας και η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 δημιουργεί αυξημένες απαιτήσεις – ίσως και διαφωνίες – στη δουλειά σας. Με κάποιον τρόπο ωθείστε να εμβαθύνετε στα πράγματα και να εξετάσετε το όποιο παρασκήνιο με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11. Πάθη, αντιζηλίες και συνωμοσίες δε θα λείψουν από την καθημερινή ατζέντα, οπότε καλό θα ήταν να μη χάσετε καθόλου τον εστιασμό σας και  να χαμηλώσετε τους τόνους στην αυτοπροβολή σας. Με την επιστροφή του Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στις 22/11 προοχή σε αποπληρωμή χρεών και σε επενδύσεις.

Παρθένος: Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 είναι για εσάς μια εξαιρετική ευκαιρία να βάλετε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο ή να πραγματοποιήσετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στο εξωτερικό. Εάν ασχολείστε με σπουδές, ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας. Επικοινωνιακά είστε σε μια πολύ καλή φάση, ειδικά με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11, η οποία σας βοηθάει να διεκδικήσετε αποτελεσματικά τις επιδιώξεις σας. Ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 22/11 και ξαναφέρνει στο προσκήνιο σχέσεις και συνεργασίες που πιθανόν χρειάζονται κάποιο ξεκαθάρισμα.

Ζυγός: Ο Νοέμβριος είναι ο πρώτος μήνας που σας προσφέρεται για να βάλετε πλέον σε λειτουργία όλες τις ιδέες και τους στόχους που σας έφερε ο Δίας στο Ζυγό τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Ο Άρης στο ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου θα βοηθήσει σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση. Οικονομικά θέματα, υλικά αγαθά, σπίτι, οτιδήποτε σας ανήκει, είναι σημαντικό να διεκδικηθεί με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη από τις 6/11 σας βοηθά να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Προσοχή στην υγεία σας με Ποσειδώνα ξανά σε ορθή πορεία από 22/11.

Σκορπιός: Αναμφισβήτητα η έντονη επιρροή του Δία στο Σκορπιό από τις αρχές του προηγούμενου μήνα είναι πια αισθητή σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας, και φυσικά ο Νοέμβριος που περιλαμβάνει και τα γενέθλιά σας φέρνει τα επιπλέον δώρα του. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 πέφτει στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και σας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι γίνεται εκεί. Ταυτόχρονα η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11 δίνει κι επίσημα το πράσινο φως για μια καινούρια αρχή οπουδήποτε εσείς επιθυμείτε. Τέλος, η Αφροδίτη στο Σκορπιό από 7/11 τονίζει την γοητεία σας κι αυξάνει την επιρροή σας στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης: Μια μακροχρόνια περίοδος τριών περίπου χρόνων με τον Κρόνο στο ζώδιό σας βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, κι ίσως θα ήταν καλό να κλείσετε συνειδητά τον κύκλο, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το πώς θέλετε από εδώ και στο εξής να δομήσετε τη ζωή σας. Σημαντικά κεφάλαια κλείνουν, μια φάση βαθιάς ωρίμανσης ολοκληρώνεται. Ερμής και Ήλιος στο ζώδιό σας (6/11 & 22/11 αντίστοιχα) σας βοηθούν να πάρετε σωστές αποφάσεις. Η διαίσθησή σας με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό (18/11) θα σας οδηγήσει σωστά, και θα δείξει μια καινούρια αρχή σε κάτι που τελειώνει.

Αιγόκερως: Με τον Άρη να συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζυγό σε όλη τη διάρκεια και αυτού του μήνα κινητικότητα και διεκδικήσεις χαρακτηρίζουν τα επαγγελματικά σας. Ιδιαίτερα γενναιόδωρη η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11, σας βοηθάει να υλοποιήσετε σχέδια που οργανώσατε τον τελευταίο καιρό, ιδιαίτερα αν αφορούν έναν δημιουργικό ή ψυχαγωγικό τομέα. Αντίστοιχα η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11 δίνει ευκαιρίες στον τομέα των κοινωνικών συναναστροφών, με νέες γνωριμίες αλλά και συνεργασίες. Προσέξτε τις συμφωνίες σας με Ποσειδώνα ορθόδρομο από 22/11.

Υδροχόος: Με τον Άρη στο Ζυγό όλο το Νοέμβριο μπορείτε να διεκδικήσετε δυναμικά τα θέλω σας και να τολμήσετε κάτι φιλόδοξο ή να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Πολλή προσοχή θα χρειαστεί να δείξετε στα οικονομικά σας με τον Ποσειδώνα που επιστρέφει στην κανονική του πορεία στις 22/11, μιας και μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπλέον έξοδα ή μία κακή οικονομική εκτίμηση. Οικογενειακά θέματα δημιουργούν εντάσεις με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4/11. Νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας με Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11.

Ιχθύες: Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 22/11, κι έτσι κι εσείς ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες σας αλλά και μια πιο σταθερή ψυχολογία. Ο Δίας από το Σκορπιό θα σας συμπαραστέκεται σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ευνοώντας σχέδια, σπουδές, ταξίδια, μεγαλύτερα ανοίγματα προς τον έξω κόσμο. Για την ώρα, μια πρώτη γεύση της εύνοιας αυτής παίρνετε με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 18/11. Ποσοχή σε διαφωνίες και κακές συμφωνίες/συνδιαλλαγές με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4/11.

 

 

ErinaG.


Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr