19 Δεκέμβριος 2018

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τρίτη, 24 Οκτώβριος 2017 17:26

Το Ζώδιο του Μήνα – Σκορπιός

Η φετινή χρονιά που ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο Σκορπιό στις 23/10 είναι αναμφισβήτητα η χρονιά όλων των εκπροσώπων του ζωδίου, μία χρονιά που ανοίγει μια σημαντική καινούρια σελίδα στη ζωή τους. Αιτία ο Δίας που πέρασε ήδη στο Σκορπιό από τις 11/10, και σκοπεύει να παραμείνει εκεί για δεκατρείς περίπου μήνες.

Ποια θα είναι όμως συγκεκριμένα η επιρροή του Δία και πώς μπορούν οι Σκορπιοί να εκμεταλλευτούν τα δώρα του προς όφελός τους;

Ο Σκορπιός συμβολίζει το βάθος, το πάθος, την ένωση με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας, εκεί όπου το ένστικτο υπερτερεί της λογικής και μας καθοδηγεί σε άγνωστα, πολλές φορές, μονοπάτια. Ο Δίας από την άλλη πλευρά είναι ο πλανήτης που μπορεί να αποδειχτεί ένας μεγάλος δάσκαλος, μια διαδρομή γεμάτη ευκαιρίες, όπου τα πάντα μεγενθύνονται και είναι σε θέση να μας δείξουν μια πιο πλατιά οπτική.

Εύλογα λοιπόν ο συνδυασμός του με το Σκορπιό πρόκειται να δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που ένας Σκορπιός χρειάζεται για να δημιουργήσει νέα δεδομένα στη ζωή του: η διαισθητικότητά του είναι στο απόγειό της, η εσωτερική του δύναμη εμπλουτισμένη με βαθιά γνώση, τα κίνητρά του απόλυτα ενεργοποιημένα.

Συνεπώς μιλάμε για μια ηλιακή χρονιά που έχει να προσφέρει στο Σταθερό αυτό ζώδιο του Νερού ποικίλλες και σπουδαίες ανταμοιβές σε όλους τους τομείς όπου θα αναπτύξει πρωτοβουλία μέσα στους επόμενους μήνες.

Εξίσου σημαντική για την εξέλιξή τους όμως (από φέτος και για τρία περίπου χρόνια) είναι και η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω κοντά στα Χριστούγεννα, μια πλανητική θέση που φέρνει για τους Σκορπιούς στο προσκήνιο την επικοινωνία, τις σπουδές, τη σχέση τους με τα δέρφια και το κοντινό τους περιβάλλον.

Όλοι οι τομείς αυτοί θα περάσουν μέσα από το τεστάρισμα του Κρόνου, ο οποίος και θα επιδιώξει να τους φέρει σε επαφή με τη ρεαλιστική/πρακτική πλευρά τους: επικοινωνούν με ένα τρόπο αποτελεσματικό; Παίρνουν αυτά που θέλουν στη σχέση τους με τον περίγυρό τους; Τι χρειάζεται να αναδομήσουν στην επικοινωνία τους ώστε να μπουν κάποια όρια σε όλα τα παραπάνω; Παράλληλα, είναι πιθανό πολλοί Σκορπιοί να αρχίσουν να παίρνουν πολύ πιο σοβαρά τη σχέση τους με τη μάθηση, και να αποφασίσουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους επάνω σε κάποιους τομείς.

Στην κορύφωση των εξελίξεων έρχεται τέλος να συνδράμει και ο Ουρανός ο οποίος, μετά από επτά ολόκληρα χρόνια, εγκαταλείπει το ζώδιο του Κριού για να περάσει στο ζώδιο του Ταύρου γύρω στα μέσα Μαϊου. Ερχόμενος λοιπόν σε αυτή τη θέση θα έρθει απέναντι από το Δία στο Σκορπιό, με πρόθεση να ανατρέψει και να ανανεώσει, αλλά με μία διάθεση ριζοσπαστική και άμεση.

Έτσι, οι Σκορπιοί δε θα πρέπει να παραξενευτούν καθόλου εάν κατά το δεύτερο μισό του 2018 βιώσουν ριζικές αλλαγές, από την μετακίνηση σε έναν άλλον τόπο μέχρι και την απόλυτη αλλαγή στις σχέσεις, την καθημερινότητα αλλά και την οικογένειά τους. Ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του 2018 επιφυλλάσσει επικές αλλαγές στη ζωή τους, ειδικά αν λάβουμε επίσης υπόψη ότι οι Σκορπιοί δεν αγαπούν τις αλλαγές.

Εν όψει λοιπόν μίας χρονιάς που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη τους για πάντα, χρόνια τους πολλά, με υγεία και καλή τύχη!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

 

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr