21 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 07:57

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Οκτώβριο

Κριός: Ένας δυναμικός Οκτώβριος εισβάλλει στη ζωή σας, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 5/10, μία σελήνη που σας παρακινεί να τα δώσετε όλα για όλα, ειδικά όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. 

Η δυναμική αυτή θα παραμείνει αναλλοίωτη σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ειδικά με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στο Ζυγό (14 & 22/10 αντίστοιχα). Οι πλανητικές αυτές θέσεις θα σας ωθήσουν να επιβάλλετε τις προσωπικές γραμμές σας αλλά και να απαιτήσετε μεγαλύτερες οικονομικές αξιώσεις από τους άλλους.

Ταύρος: Μία νέα εποχή εγκαινιάζετε για εσάς το φετινό Οκτώβριο, μιας και ο Δίας μπαίνει απέναντι από τον Ήλιο σας στο Σκορπιό στις 10/10, και μέχρι τον επόμενο Νοέμβριο πρόκειται να σας δημιουργήσει τεράστιες προκλήσεις όσον αφορά το πώς στέκεστε απέναντι στους άλλους. Ταυτόχρονα όμως θα σας βοηθήσει να δείτε και τα ‘σκοτεινά’ σας σημεία, ιδιότητες και στοιχεία τα οποία είτε δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι τα διαθέτετε είτε δεν τα έχετε δουλέψει αρκετά. Μια πρώτη γεύση της διαδικασίας αυτής δοκιμάζεται τώρα. Έντονη κινητικότητα στα οικονομικά σας με την Αφροδίτη στο Ζυγό (από 14/10).

Δίδυμοι: Σε τρεις μήνες ο Κρόνος θα φύγει από τον Τοξότη αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη πρακτικής γνώσης αλλά κι αυξημένων δυσκολιών που σας ταλαιπώρησαν ουκ ολίγο. Για την ώρα, η Νέα Σελήνη στο Ζυγό (19/10), όπως και ο Ήλιος (μέχρι τις 22/10), η Αφροδίτη (από 14/10) και ο Άρης (από 22/10), σας επιτρέπουν μία μεγάλη ανάσα σε ό,τι αφορά τη δημιουργικότητα κι οτιδήποτε σας κινητοποιεί εγκεφαλικά. Με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό (10/10), αρχίζετε να ενδιαφέρεστε περισσότερο για την καλή υγεία του σώματός σας αλλά και για την αλλαγή στις καθημερινές σας συνήθειες.

Καρκίνος: Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό (10/10) σηματοδοτεί καλά νέα για εσάς στους επόμενους μήνες, μιας και θα σας στηρίξει πάρα πολύ στα αισθηματικά, στις σχέσεις σας με τα παιδιά σας, αλλά και στην εκδήλωση ατομικών σας ταλέντων σε όλους τους τομείς. Τον Οκτώβριο παίρνετε μία πρώτη γεύση από τις δυνατότητες αυτές, η οποία ενισχύεται από την είσοδο του Ερμή (17/10) και του Ήλιου (23/10) στο Σκορπιό. Λίγη προσοχή σε εντάσεις με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5/10, προς αποφυγή καταστάσεων που μπορεί να αποβούν ασκόπως καταστροφικές.

Λέων: Η Πανσέληνος στον Κριό στις 5/10 σας αποφέρει τους καρπούς των προσπαθειών σας, σε όποιους τομείς η προσπάθεια αυτή υπήρξε το τελευταίο διάστημα συνειδητή και πειθαρχημένη. Παράλληλα, ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης σταθερά στο ζώδιό σας δε σας αφήνει να απομακρυνθείτε από το σωστό μονοπάτι ούτε ένα χιλιοστό. Με Αφροδίτη (14/10) και Άρη (22/10) στο Ζυγό χρησιμοποιείστε όση περισσότερη διπλωματία μπορείτε στην επικοινωνία σας. Δίας (10/10), Ερμής (17/10) και Ήλιος στο Σκορπιό (23/10) ενεργοποιούν τον ερωτισμό σας, αλλά και θέματα που αφορούν άμεσα την οικογένεια.

Παρθένος: Αφροδίτη (ως τις 13/10) και Άρης (ως τις 21/10) - μαζί και με την επιστροφή του Πλούτωνα σε κανονική πορεία από τα τέλη του προηγούμενου μήνα -, εγγυώνται έναν αποδοτικό Οκτώβριο, ειδικά σε θέματα δουλειάς, ατομικών στόχων και διευθέτηση υποχρεώσεων. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό (10/10) θα προσφέρει ευκαιρίες κυρίως σε θέματα μάθησης, επικοινωνίας, συναλλαγών με τα αδέλφια και το κοντινό σας περιβάλλον, αλλά και σε εμπορικές συναλλαγές εάν αυτός είναι ο τομέας όπου δραστηριοποιείστε. Δώστε έμφαση σε οικονομικά που διαχειρίζεστε με άλλους.

Ζυγός: Ο Δίας διανύει τις τελευταίες μέρες στο ζώδιό σας (μέχρι τις 9/10), οπότε ο Οκτώβριος είναι ουσιαστικά ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο θα βρίσκεστε στο απόλυτο απόγειο των ευκαιριών που θα σας προσφερθούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στο μέλλον. Μαζί με τον Δία που φεύγει, έρχεται να προστεθεί και η ενέργεια της Αφροδίτης (14/10) και του Άρη (22/10) στο ζώδιό σας, δεδομένο που ευνοεί ισορροπίες στις σχέσεις και στα οικονομικά σας. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5/10 φροντίστε να ξεκαθαρίσετε απόλυτα τις προσωπικές σας επιδιώξεις και να διαχωρίσετε τη θέση σας από τους άλλους.

Σκορπιός: Η απόλυτη κυριαρχία σας σε όλους τους τομείς βρίσκεται ήδη προ των πυλών με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας (10/10), θέση που πολλαπλασιάζει στο μάξιμουμ τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας τους δεκατρείς επόμενους μήνες. Προς το παρόν, μαζί και με τον Ερμή (17/10) και τον Ήλιο στο ζώδιό σας (από 23/10) φανταστείτε ότι έχετε ανοιχτό μπροστά σας ένα νέο πλάνο ζωής που καλείστε να αρχίσετε να σχεδιάζετε. Αντιδραστικότητα και εντάσεις με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5/10, ανάγκη για γεφύρωμα διαφορών κι εξομάλυνση καταστάσεων με Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19/10.

Τοξότης: Ο Οκτώβρης ξεκινά περισσότερο φιλικός από τους προηγούμενους μήνες, μιας και η Πανσέληνος στον Κριό στις 5/10  ‘φωτίζει’ τα αισθηματικά σας και βγάζει δυναμικά προς τα έξω το κομμάτι του εαυτού σας που επιδιώκει την αυτοέκφραση και την προσωπική ικανοποίηση. Κατά τ’ άλλα, όσο η Αφροδίτη και ο Άρης παραμένουν στην Παρθένο (13/10 & 21/10) αντίστοιχα, μη διστάσετε να αποδεχτείτε προκλήσεις στον τομέα της εργασίας και να διεκδικήσετε πράγματα για το συμφέρον σας. Η συναντροφή σας με φίλους όλο τον Οκτώβριο θα σας ωφελήσει πολλαπλώς.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας είναι πια ορθόδρομος στο ζώδιό σας από τις 28/9, οπότε ο ηγετικός σας ρόλος στα πράγματα που ήταν κάπως ασταθής τους προηγούμενους μήνες μπαίνει και πάλι στη σωστή του θέση. Η συνολική ενέργεια του μήνα βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια (Πανσέληνος στον Κριό 5/10 και Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 19/10), κι αυτό σημαίνει ότι οι πρωτοωβουλίες που θα πάρετε θα πρέπει να είναι δυναμικές και τολμηρές. Ο Δίας στο Σκορπιό από τις 10/10 σας επισημαίνει τη σπουδαιότητα του κοινωνικού σας κύκλου στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος: Ήλιος (μέχρι τις 22/10), αλλά και Αφροδίτη (14/10) και Άρης στο Ζυγό (22/10) σας βοηθούν πολύ αποτελεσματικά σε σπουδές, μελλοντικά σχέδια και ταξίδια στο εξωτερικό, ειδικά εάν όλα τα παραπάνω τα βιώνετε μαζί και με άλλους ανθρώπους.  Η Πανσέληνος στις 5/10 στον Κριό μπορεί να σας κάνει αρκετά εριστικούς και απόλυτους, ενώ με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό (10/10) νιώθετε ξανά την ανάγκη να ερωτευτείτε και να συνδεθείτε στενά. Έμφαση και ευκαιρίες του μήνα στα επαγγελματικά σας.

Ιχθύες: Ο Δίας στο Σκορπιό (10/10) σας ανοίγει το δρόμο για ανώτερες σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό αλλά και μια επέκταση σχεδίων σε περίπτωση που έχετε σκοπό να κάνετε κάποια μεγάλα βήματα στο άμεσο μέλλον. Με Αφροδίτη και Άρη στην Παρθένο κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Οκτώβρη σχέσεις και συνεργασίες απαιτούν από εσάς δέσμευση και αφοσίωση. Σύνεση θα χρειαστεί να δείξετε στα οικονομικά σας αλλά και στον τρόπο που διεκδικείτε τα θέλω σας.

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr