19 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 07:59

Το ζώδιο του Μήνα - Ζυγός

Με την έλευση του φθινοπώρου έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στο Ζυγό στις 23/9, λίγες μόλις μέρες πριν ο Δίας τον αποχαιρετήσει και περάσει στο Σκορπιό.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι τη δεδομένη στιγμή ο Ζυγός βρίσκεται σε μία κατάσταση όπου έχει αφήσει πίσω του μια σειρά από διάφορα έντονα γεγονότα, τα οποία έχουν στην κυριολεξία στιγματίσει τη ζωή του. Η πρώτη μεγάλη κινητικότητα ξεκίνησε με τις αλλεπάλληλες αντιθέσεις Πλούτωνα-Ουρανού (ειδικά την περίοδο 2013-14 που είχαμε και το Ταύ-τετράγωνο με το Δία στον Καρκίνο), πλανητικές επιδράσεις που εξώθησαν πολλούς Ζυγούς να πάρουν πρωτοβουλίες σε πολλά επίπεδα, με ή παρά τη θέλησή τους και να απαλλαχτούν από αγκυλώσεις του παρελθόντος.

Στη συνέχεια είχαμε την είσοδο του Δία στο Ζυγό (Σεπτέμβριος 2016), η οποία θεωρητικά θα έδινε σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες προοπτικές σε όλους τους νευραλγικούς τομείς της ζωής τους.

Κι έτσι ερχόμαστε στο σήμερα, όπου πλέον η έντονη πλανητική δραστηριότητα απομακρύνεται από το ζώδιο του Ζυγού, αφήνοντάς τον να διαχειριστεί το παρόν με τα όπλα που απέκτησε τα προηγούμενα χρόνια από το 2011. Τι προβλέπεται λοιπόν για την φετινή ηλιακή του χρονιά;

Τα φετινά του γενέθλια ο Ζυγός τα ξεκινάει μέσα σε ένα εκρηκτικό κλίμα, όπου ο Δίας κάνει την τελευταία του αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό και σηματοδοτεί ένα επεισοδιακό κύκνειο άσμα: πώς θα διαχειριστούν οι Ζυγοί τις σχέσεις τους σε συνδυασμό με τις ατομικές τους επιδιώξεις από εδώ και πέρα; Ποιες ζυμώσεις από αυτές που έλαβαν χώρα μπορούν να αξιοποιηθούν προς όφελός τους σε συνεργασίες; Ποιος ο ρόλος που θέλουν να διαδραματίζουν από εδώ και στο εξής στις συναλλαγές τους με τους άλλους; Τα ερωτηματικά αυτά είναι καίριας σημασίας σε αυτή τη φάση, μιας και οι μεταβολές που έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα δεν αφήνουν περιθώρια για αναβολές ή παραβλέψεις.

Με την είσοδο λοιπόν του Δία στο Σκορπιό (11/10), το βασικό ζητούμενο στην καθημερινότητα των Ζυγών μέχρι και τα επόμενα γενέθλιά τους είναι το χρήμα, ο τρόπος διαχείρισής του, οι συνεταιρισμοί τους, αλλά και η ασφάλειά τους, η σταθεροποίηση των συνθηκών που τους κάνει να νιώθουν ότι πατούν γερά τα πόδια τους στη γη.

Μέσα στο επόμενο διάστημα λοιπόν θα διαπιστώνουν ολοένα και περισσότερο ότι εμφανίζονται μποροστά τους καταστάσεις που απαιτούν μια πιο πρακτική αντιμετώπιση, αλλά ταυτόχρονα και πιο ουσιαστική, ειδικά εάν πρόκειται να μοιραστούν πράγματα με τους άλλους. Όλες οι αξίες τους, τα υλικά αγαθά, όπως και η αντίληψή τους για το τι δικαιώνει την προσωπικότητά τους θα επηρεαστεί από το Δία στο Σκορπιό, ο οποίος θα δώσει και πολλές ευκαιρίες οικονομικής ανάκαμψης.

Ωστόσο η αναμέτρησή τους με την πρόκληση του καινούριου δεν τελειώνει εδώ: όσο ο Ουρανός θα παραμένει στον Κριό (μέχρι τις αρχές του 2019), η μάχη των Ζυγών με τις ριζικές αλλαγές στις σχέσεις τους θα είναι σε πρώτο πλάνο, ειδικά για εκείνους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου.

Τέλος, η νέα μεγάλη σελίδα που ανοίγει φέτος για τους Ζυγούς είναι η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω (20/12) για τα επόμενα τρία περίπου χρόνια: όλα τα οικογενειακά τους θέματα, καταστάσεις από το παρελθόν τους, το σπίτι τους, τα όρια στα προσωπικά τους ζητήματα θα περάσω μέσα από ένα τεστ αντοχών, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό.
Χρόνια τους πολλά κι ευτυχισμένα!

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr