18 Ιούλιος 2018

RSS Facebook Twitter

Δευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 20:52

Το Ζώδιο του Μήνα – Λέων

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού ο Ήλιος κάνει τη θριαμβευτική του είσοδο στο ζώδιο του Λέοντα στις 23/7 και υπογραμμίζει με τη λάμψη του όλα τα πρωτογενή χαρακτηριστικά του ζωδίου: φως, αισιοδοξία, χαρά, δημιουργικότητα, εμπιστοσύνη στα ατομικά του ταλέντα.

Τι υπόσχεται όμως η νέα γενέθλια χρονιά για τους Λέοντες;

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της τρέχουσας περιόδου για τα Λιοντάρια είναι ότι πέρα από τον Ήλιο που οδηγεί για τριάντα μέρες στο απόγειο τη ζωτικότητά τους, σε ένα βαθύτερο, πιο ενστικτώδες και συναισθηματικό επίπεδο, όλοι οι εκπρόσωποι του ζωδίου εισπράττουν την ενέργεια του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στο Λέοντα. Ο συμβολισμός αυτής της τοποθέτησης δείχνει ότι οι συναισθηματικές ανάγκες τους, τα έμφυτα ταλέντα τους αλλά και η διαδικασία που χρειάζεται ώστε αυτά να αναδειχτούν βρίσκονται σε κατάσταση πολλών ζυμώσεων τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι. Συνεπώς, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τους Λέοντες να κάνουν έναν εσωτερικό διάλογο και να μη διστάσουν να έρθουν σε επαφή με επιθυμίες που τις βάζουν στην άκρη γιατί τις θεωρούν μη ρεαλιστικές.

Υποστηρικτής σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο στην προσπάθεια υλοποίησης επιθυμιών είναι για τους Λέοντες (ειδικά για εκείνους που έχουν γεννηθεί κατά τις τελευταίες μέρες του ζωδίου) και ο Κρόνος στον Τοξότη. Για πάνω από δύο χρόνια τώρα η θέση αυτή είχε βάλει τους Λέοντες σε μία πιο ρεαλιστική αναζήτηση σε σχέση με το τι πραγματικά πιστεύουν για τη ζωή, τις μικρές και τις μεγάλες της χαρές, για τον εαυτό τους τον ίδιο. Ποιο είναι τελικά αυτό το σύστημα αξιών που τους φέρνει σε επαφή με τον πραγματικό κόσμο; Μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν όπου ο Κρόνος θα παραμείνει στον Τοξότη, οι Λέοντες μπορούν να κλείσουν πολλά κεφάλαια που αφορούν το δημιουργικό τους κομμάτι και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά το πόσο δημιουργικά θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους από δω και στο εξής. Με την έναρξη του 2018 και τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω, η έμφαση θα μεταφερθεί στον τομέα της καθημερινότητας και της υγείας, όπου οι Λέοντες θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους με το σώμα τους, τις καθημερινές τους συνήθειες και το γενικότερο τρόπο ζωής τους.

Τσουνάμι εξελίξεων στα αισθηματικά, αλλά και σε οικογενειακά ζητήματα προβλέπεται να έρθει στη ζωή τους και με την είσοδο του Δία στο Σκορπιό στις αρχές του Οκτώβρη. Η ενέργεια του Σκορπιού φέρνει πάντοτε τα Λιοντάρια αντιμέτωπα με τη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων, διάσταση την οποία δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. Ωστόσο το πάθος τους αναμοχλεύεται, κι ελκύονται από πράγματα και καταστάσεις που τους αναγκάζουν να δεσμευτούν, κι ενδεχομένως να εγκαταλείψουν προσωρινά τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο. Βαθύτερα συναισθήματα αλλά και θέματα που λειτουργούν υπόγεια, ίντριγκες και οικογενειακά μυστικά είναι πολύ πιθανόν να βγουν στο προσκήνιο.

Ωστόσο με τον Ουρανό ακόμα δυνατό στο ζώδιο του Κριού, όσοι Λέοντες τολμήσουν κάτι που διευρύνει τους ορίζοντές τους θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, είτε πρόκειται για μια μετακίνηση/μετακόμιση στο εξωτερικό, είτε μια νέα διάσταση στα ήδη υπάρχοντα πράγματα.

Με την ευχή λοιπόν να πάνε όλα προς το φως, χρόνια τους πολλά και λαμπερά!

ErinaG.
Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας (http://www.facebook.com/pages/AstroLogin/338870169538888)

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr